Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo namjerno

Čilić: Nalbandian ne bi trebao biti pod istragom policije

Marin Čilić
Pixsell
20.06.2012.
u 13:08

- Naravno da je zadovoljstvo nešto manje kad na takav način osvojite turnir, ali svejedno je lijepo držati trofej u rukama

Marin Čilić u razgovoru za The Tennis Space osvrnuo se na osvajanje turnira u Halleu. Podsjetimo, Čilić je u finalu igrao protiv Nalbandiana koji je diskvalificiran zbog (ne)namjernog udaranja suca.

– Naravno da je zadovoljstvo nešto manje kad na takav način osvojite turnir, ali svejedno je lijepo držati trofej u rukama. Imao sam odličan tjedan, igrao sam dobar tenis i na kraju sam nagrađen.

Poslije finala nije razgovarao s Nalbandianom.

– Nismo razgovarali, on je bio prilično utučen nakon finala i razočaran svime što se dogodilo. Bio je u svom filmu.

U cijeli slučaj uključila se i policija koja želi podnijeti prijavu protiv argentinskog tenisača. Čilić je ipak stao u obranu kolege.

– Bio sam iznenađen kada sam čuo da se u cijelu priču uključila i policija, jer ono što se dogodilo na igralištu nije bilo namjerno. Mislim da je uključenje policije malo pretjerana reakcija. Nalbandian nije namjerno ozlijedio suca, jer je znao da bi mu slijedila diskvalifikacija da je to namjerno učinio. S obzirom na tijek događaja, bio je i ovako diskvalificiran prema pravilima, ali da se sada još mora suočiti i s policijskom istragom, mislim da to nije potrebno – zaključio je naš tenisač.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kajinx
13:55 20.06.2012.

Bravo Marine i za dobru igru i za sportsko ponašanje u obrani kolege !

MI
miran
07:30 21.06.2012.

"U cijeli slučaj uključila se i policija koja želi podnijeti prijavu protiv argentinskog tenisača." -------------------------------------- SRAMOTA! BEZOBRAZLUK! Da je srece da se teniseri okrenu protiv ovakve ATP mafije i sljedeci turnir totalno bojkotiraju. Ova ATP "gospoda" treba najzad da shvate da su ga debelo pretjerala. ps. pitam se sta bi se tek desilo da je loptica kod servisa spucala linijskog po sred cela i patosirala ga na duze vrijeme. Izveli bi servera na strijeljanje?

JA
JackRussell
12:07 23.06.2012.

miran@ ti si stvarno nenormalan! Nije ga ATP prijavio, nego je ozlijeđeni sudac podnio prijavu protiv Nalbandiana na što prema britanskom zakonu ima pravo. ATP nema baš nikakve veze s time. Također, nazvati ATP mafijom, pa čovječe u kojem ti svijetu živiš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije