Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar start u beču

Čilić: Kod Falle ništa nije besplatno

Marin Čilić
Reuters
28.10.2009.
u 11:11

Najbolji hrvatski i 13. svjetski tenisač Marin Čilić bio je vrlo zadovoljan svojom predstavom i pobjedom 6-2, 6-3 protiv kolumbijskog kvalifikanta Alejandra Falle u prvom kolu ATP turniru u Beču, na kojem je postavljen za prvog nositelja.

Čilić je u tom meču osvojio 40 od 77 poena na servis Falle, 95. igrača na ATP ljestvici, a svoj početni udarac izgubio je samo jednom, kada je vodio 4-1 u prvom setu...

- Mislim da sam odigrao stvarno dobro. Nije bilo lako protiv Falle koji je konstantan s osnovne crte i ne nudi besplatne poene, sve sam morao sam zaraditi - ukratko se osvrnuo Čilić na prvi meč.

U drugom kolu će Marin igrati protiv Nijemca Daniela Brandsa, 125. igrača na ATP ljestvici, s kojim dosad još nikada nije igrao. Kaže da ne želi razmišljati dalje od prvoga sljedećeg suparnika.

- Meč po meč, takvo je moje razmišljanje. Dvoranski turniri nikada nisu jednostavni jer u tren oka možete izgubiti set, a ponekad se nije lako vratiti. Uvijek na ovakvim turnirima morate biti oprezni i konstantni - zaključio je Čilić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije