Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umag

Čilić u finalu Umaga

Marin Čilić
Sanjin Strukić/PIXSELL
30.07.2011.
u 19:02

Marin Čilic pobijedio je Talijana Fabia Fogninija sa 6:2, 6:2, te se plasirao u finale umaškog turnira.

Marin je lakoćom dobio prvi set, u drugom je Talijan poveo 2:0, no onda je Čilić nanizao šest gemova, za plasman u finale. Fognini je bio toliko deprimiran dobrom igrom Hrvata da je u posljednjem gemu susreta napravio tri dvostruke servis pogreške. 

- Odigrao sam veoma pametno od prvog do zadnjeg poena, potpuno sam kontrolirao meč. Najvažnije je bilo dobro otvoriti svaki set jer sam znao da se on teško vraća iz situacijama u kojima gubi - rekao je Čilić.

Hrvatska će tako u 22. izdanju umaškog turnira opet imati finalista, prvi put od prvog izdanja, kada su u finalu igrali Goran Prpić i Goran Ivanišević.

- Svejedno mi je na koga ću u finalu. Dolgopolov igra ektremno brzi tenis, pokušava sve riješiti u dva tri udarca, dok je Ferrero vrlo iskusan i u odličnoj formi - zaključio je Čilić koji je postao prvi hrvatski finalist nakon 1990. godine i finala kojeg su igrali Goran Ivanišević i tadašnji pobjednik Goran Prpić. 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:38 30.07.2011.

Bravo Marine... Stici u finale je odlicno... Nastavi samo tako...

Avatar Topgen
Topgen
21:23 30.07.2011.

To Marine , to je tvoj nivo. Nastavi , ocekujemo te ponovo medju prvih 10.

OB
-obrisani-
07:52 31.07.2011.

Nakon prošlogodišnjih rezultata očekivalo se puno više, ali pred Čilićem je karijera. Ako bude uporan kao ljubičić ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije