Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP LJESTVICA

Čilić blizu top 20, Karlović 'skočio' za 15 mjesta

\'05.03.2011., Zagreb - Dom sportova, prvo kolo ITF Davis cupa, Hrvatska - Njemacka. Utakmica parova, Ivan Dodig, Ivo Karlovic - Christpher Kas, Philipp Petzschner.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
10.10.2011.
u 12:01

Svi naši tenisači zabilježili su pomake na novoj ATP ljestvici, a Ivo Karlović polako se vraća u društvo najboljih 50.

Sjajan je tjedan iza naših tenisača – Ljubičićevo polufinale, Čilićevo finale i Karlovićev naslov na Challengeru u Sacramentu. Div sa Šalate najviše je napredovao na novoj ATP ljestvici i to za čak 15 pozicija te je od ponedjeljka 61. tenisač svijeta.

Naš najbolji tenisač Marin Čilić doguravši do finala Pekinga ponovno se približio ulasku u 20 najboljih te je sada na 22. mjestu (+3), a tri mjesta lošiji je Ivan Ljubičić (+1) kojeg je Međugorac izbacio u polufinalu kineskog turnira. Tamo je Ivan Dodig ispao u drugom kolu, ali svejedno "skočio" za tri pozicije te je na 32. mjestu ATP ljestvice.

Na vrhu nije bilo promjena, vodeći je i dalje Đoković, slijede ga Nadal, Federer i Murray, a u Top 50 ušao je Australac hrvatskih korijena, Bernard Tomic te je 49.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije