Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednička fotka

Bryant o Đokoviću: Mi smo različite životinje, ali iste zvijeri

Kobe Bryant, Novak Đoković (1)
Twitter/Kobe Bryant
04.03.2013.
u 18:29

Novak Đoković uživo je gledao pobjedu LA Lakersa protiv Atlanta Hawksa (99:98), a prije utakmice družio se s košarkašima Lakersa

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković uživo je gledao pobjedu LA Lakersa protiv Atlanta Hawksa (99:98), a prije utakmice družio se s košarkašima Lakersa. Za zajedničku fotografiju zamolio ga je Kobe Bryant, koji ju je poslije postavio i na profil na Twitteru.

"Gotovo sam zaboravio. Đoković i ja prije momčadskog sastanka uoči meča, potpisao je Bryant fotografiju, a u tagove dodao:

"Različite životinje, ali iste zvijeri".

>>>U zadnjoj sekundi zabio nevjerojatan koš za pobjedu

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:52 04.03.2013.

Iz kojeg razloga je to vijest za hrvatske novine ???

OD
odisej
23:22 04.03.2013.

Marsijanac, ta vijest je jako dobra za ljude poput tebe. Nije lose pisati o vrhunskim sportasima, ali je lose, ako se zbog toga lose osjecas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije