Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US Open

Bryani: Čudno je nakon 10 godina ispasti u 1. kolu

Karlovic
AFP
01.09.2011.
u 15:06

Braća Bob i Mike Bryan najbolji su svjetski teniski par, ove godine osvojili su Australian Open i Wimbledon te igrali u polufinalu Roland Garrosa, no u srijedu su ostali bez "posla" u New Yorku i nade u obranu lanjskog naslova

Ivo Karlović (32) i malo poznati 34-godišnji Nijemac Frank Moser, kojima je to tek drugi zajednički turnir (prošli mjesec igrali su u polufinalu u Newportu), šokirali su Amerikance u 1. kolu (6:4. 2:6, 6:2) i postali velika priča turnira.

- Osjećamo se čudno, navikli smo stalno igrati u 2. tjednu Grand Slam turnira, tko bi se tome nadao. Naši suparnici odigrali su meč života - bio je šokiran Mike, za kojeg je US Open završen. Bobu još ostaje nastup u konkurenciji mješovitih parova.

Braća Bryan posljednji su put u 1. kolu jednog od četiri najveća turnira izgubila 2001. na Australian Openu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije