Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME ZA ODLAZAK?

Becker: Došao je kraj ere Federera

Roger Federer (1)
Reuters/Pixsell
30.06.2013.
u 11:10

- Rogerovi rezultati više nisu na nivou. Podatak da je ove sezone osvojio samo Halle dovoljno govori o njegovoj nemoći - rekao je Boris Becker.

Ispadanje Rogera Federera od Ukrajinca Stahovskog u drugom kolu Wimbledona šokiralo je ljubitelje tenisa. Stručnjaci su se počeli pitati je li vrijeme da se veliki Švicarac povuče.

- Ako se za Nadala može reći da je Wimbledon postao njegov \'kamen spoticanja\', onda se za Federera ne može kazati ništa drugo nego da je došao kraj jedne velike ere u tenisu. Rogerovi rezultati više nisu na nivou. Podatak da je ove sezone osvojio samo Halle dovoljno govori o njegovoj nemoći - rekao je Boris Becker koji bi ipak volio da Federer osvoji još jedan Grand Slam.

Još jedna teniska legenda, Jimmy Connors se pita je li vrijeme da Federer ode.

- Federer je ispao. Koliko on još može napraviti? - napisao je Connors na Twitteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije