Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Azarenka izborila četvrtfinale

Azarenka
Reuters
25.01.2010.
u 15:06

Braniteljica naslova prvoga teniskog Grand Slam turnira sezone, Amerikanka Serena Williams doznala je ime protivnice u četvrtfinalu Australian Opena. Bit će to Viktorija Azarenka.

Bjeloruska tenisačica, inače sedma nositeljica u Melbourneu, slavila je protiv Ruskinje Vjere Zvonarjeve 4-6, 6-4, 6-0 nakon dva sata i osam minuta dugog meča. Devetu nositeljicu australskoga Grand Slama svladala je Azarenka prvi put u petom međusobnom ogledu. Štoviše, kroz dosadašnje susrete još joj nije uzela niti seta.

Sve je naplatila pobjedom u ponedjeljak i ostvarivanjem svojega najboljeg rezultata kada je u pitanju Australian Open. Za pozitivan rezultat protiv mlađe od sestara Williams, Azarenka će morati kudikamo bolje realizirati break-prilike u odnosu na meč protiv ruske tenisačice kada ih je iskoristila "samo" šest od ukupno 20.

U dosadašnjem dijelu karijere Azarenka i Serena odigrale su četiri meča, a uspješnija je Amerikanka sa 3-1. Ipak, posljednji meč na tvrdoj podlozi odigran u Miamiju prošle godine Bjeloruskinja je lako riješila u svoju korist. Bilo je 6-3, 6-1 u finalu floridskog turnira.

Australian Open, osmina finala:

Tenisačice:

Azarenka (7) – Zvonarjeva (9) 4-6, 6-4, 6-0

S. Williams (1) – Stosur 6-4, 6-2

Na Li (16) – Wozniacki (4) 6-4, 6-3

V.Williams – Schiavone (17) 3-6, 6-1, 6-2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije