Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WIMBLEDON

Andy Murray nije mogao zaustaviti suze nakon poraza u finalu

balkon
08.07.2012.
u 22:29

Na Murrayju je bilo toliko pritiska i nade Britanaca, da će konačno postati prvi domaći tenisač s trofejom u Wimbledonu nakon Freda Perryja

- Pokušat ću reći nešto, ali neće mi biti lako - promucao je kroza suze Andy Murray nakon poraza od Rogera Federera u dramatičnom finalu Wimbledona. 

Na Murrayju je bilo toliko pritiska i nade Britanaca, da će konačno postati prvi domaći tenisač s trofejom u Wimbledonu nakon Freda Perryja koji je slavio još davne 1936. godine.

Komentara 2

GL
glog
06:07 09.07.2012.

Roger Federer je tenisač i đentlemen broj jedan. Kako je dao kumovima svakom po jedan set.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:35 08.07.2012.

a nije plakao kad je pokralo karlovica ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije