Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naglasak: Alen Peternac

Dinamo je tempirao formu za listopad. Ali ključna utakmica igra se danas!

Dinamo
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Autor
Alen Peternac
22.07.2015.
u 16:35

Tri utakmice, tri puta mršavi rezultat 1:1 – takav start u sezonu u Dinamu ne pamte. Barem ne posljednjih deset godina!

Stigle su opet Dinamove "utakmice istine"! Istina, malo ranije nego što smo očekivali, nadali smo se da će okršaji s Luksemburžanima biti zapravo lagano zagrijavanje plavih za jača europska iskušenja, no prva je utakmica u Zagrebu okončana remijem koji je valjda upalio sve alarme u Maksimiru!

Tri utakmice, tri puta mršavi rezultat 1:1 – takav start u sezonu u Dinamu ne pamte. Barem ne posljednjih deset godina! Što se dogodilo? Vidio sam da je Damir Krznar izjavio kako su ovoga ljeta odlučili riskirati i malo jače "nagaziti" igrače, kako tjelesna spremnost ne bi, po običaju, iščeznula krajem listopada i u studenome te da su planirali top-formu za sredinu kolovoza.

Ako je tako, onda znam da plavima nije lako... Imam bogato igračko iskustvo i uvjeravam vas da su za nogometaša najteži pripremni dani. Umorni ste, noge su "teške", ne slušaju... Lopta je od vas na metar-dva, a kad krenete prema njoj, čini vam se da je udaljena 20 metara, tijelo vam jednostavno ne dopušta brzi pokret, kao da trčite s vrećom cementa na leđima.

To je svakako najveći razlog lošijih igara, a kao drugi bih istaknuo sva ova događanja s pritvaranjem i puštanjem braće Mamić. Znate, mi smo igrači "čudne biljke", sve što se oko nas događa utječe na naše igre, pa tako ni plavi nisu mogli pobjeći od tog šoka. I zato to nije bio pravi Dinamo, to nije bila realna slika Dinama.

>> Zahladilo između Mamića i Ćorića: Trener optužio plavog dragulja da voli noćni život!

>> Evo koja je najveća europska sramota Dinama u eri Zdravka Mamića

Komentara 4

IN
Ineboimorejeplavo
19:04 22.07.2015.

Idemo modri, nema predaje.

DU
Deleted user
19:33 22.07.2015.

Ajmo Plavi prvaci. Samo Dinamo.

DH
dalibor.hren
18:47 22.07.2015.

Forma je tempirana za listopad jer onda igraju protiv "Jedinstva" u Začretju, "Zagorca" u Krapini i "Rudara" u Špičkovini na kojoj će utakmici počasni gosti biti Zoki i Siniša H.D.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije