Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dostigao Antu Rukavinu

Tata Šitum: Mario se neće umisiiti

\'26.02.2011., Karlovac - Nogometna utakmica 19. kola Prve HNL izmedju NK Karlovac i NK Dinamo. Mario Situm. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
21.08.2011.
u 17:45

Krunin su hit klinci za kojima će se uskoro otimati veliki klubovi, 17-godišnji Mateo Kovačić i 19-godišnji Mario Šitum.

Krunin su hit klinci za kojima će se uskoro otimati veliki klubovi, 17-godišnji Mateo Kovačić i 19-godišnji Mario Šitum. Zajedno su postigli pet pogodaka, trećinu Dinamovih u Prvoj HNL, a fascinantna je lakoća kojom Šitum para mreže, u prosjeku svakih nešto više od 40 minuta. Već je dostigao Antu Rukavinu na ljestvici strijelaca s tri pogotka. S obzirom na to da Ante u HNL-u i nije potreban, mali iz Vrapča mogao bi kandidirati za prvog topnika lige...

– Dobro mu je krenulo, sreća ga prati, trener mu vjeruje. Neka samo tako nastavi – kaže Marijev tata Damir, nekad zvijezda zagrebačkih amaterskih klubova.

Pazite li da dečku slava ne udari u glavu?

– Sad je stabilan, čvrsto na zemlji. Prošle sezone zabio je neke golove kod Vahe pa je malo poletio i onda nestao. Iz toga je sigurno nešto naučio – dodaje Damir.

Cijeli članak pročitajte u ponedjeljak u Večernjem listu...

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
18:32 21.08.2011.

Mateo ce uskoro postati ne zamjenljiv ali Mario ima mnogo tezi posao kao napadac. Treba tu jos podosta vremena,iskustva i cvrstoce

JM
ja-ma
20:46 21.08.2011.

Za sve one koji nemaju Max TV: NE UZIMAJTE MAX TV samo zbog HNL-a!Ovo je TV Hajduk.Svi komentatori navijaju za Hajduk da ti se zgadi gledanje tekme,a osim toga ovo mi izgleda kao dobar način prikrivanja suđenja u korist Hajduka.Evo današnjeg primjera(utakmica upravo traje!).Hajduk vodi 2:0,a sudac Batinić(Osijek) daje Pelaiću(Zagreb) izravni CRVENI karton ZBOG PRIGOVORA?!Katastrofa!

DH
dalibor.hren
00:22 22.08.2011.

Tak dugo dok stari ima uzde u rukama, mali bude OK!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije