Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seli u Serie A?
Povratak na članak

Talijanski velikani žele u svojim redovima nezadovoljnog Kramarića

Ranieri Kramu šalje od klupe za pričuve do mjesta na tribini i jasno je da zbog toga naš napadač razmišlja o promjeni kluba

Komentari 6

MO
mojazemlja
20:12 30.11.2015.

Šteta,odličan napadač.Ispalo:uzmeš lovu-dobiješ klupu.

VL
DO
dommar36
21:58 30.11.2015.

i ja bi volio sjediti i dobivati lovu :-)

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:40 30.11.2015.

Tipičan primjer krivo odabranog kluba ... toliko mudrijanja najboljeg strijelca lige i grijanje klupe... a sve je tako lijepo izgledalo ....

VL
DM
drazen.muhvic
07:35 01.12.2015.

Kad sve zbrojiš i oduzmeš, na kraju lik zaista ima adekvatan nadimak.

VL
IM
imota.morlak
23:51 30.11.2015.

Kramariću, dođi u američki MLS. Istina, MLS još nije na razini EPL, ali ubrzanim koracima kroči u tome smjeru. Bit ćeš slavljen, Kramariću, i tu ćeš steći veliku lova, a siguran sam da nećeš sjediti na klupi. Eto, na primjer,, talijanski reprezentativac Sebastian Giovinco je iz sličnih razloga napustio Italiju u naponu snage pa sada žari i pali u MLS ligi pod okriljem Toronto FC. Možeš i ti, Kramariću. Kontaktiraj MLS djelatnike i nećeš zaželiti. Od sjeverno-americkih gradova, ja ti preporučam Toronto, Seattle, Portland, Orlando, Kansas City... U tim gradovima vlada prava nogometna pomama, poglavito Portland i Seattle - luđe nego u Engleskoj. Pogledaj YouTube pa se sam uvjeri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.