Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP KATAR
Povratak na članak

Švedska je pala, Hrvatska u četvrtfinalu igra protiv Poljske

Poljaci su slavili 24:20, a u drugom susretu osmine finala Nijemci su pobijedili Egipat 23:16 i u četvrtfinalu im je protivnik Katar

Komentari 3

KO
kompjuter
07:23 27.01.2015.

jednostavno ništa me više ne smeta od naših dežurnih pljuvača,da je hrvatska sinoć bila na mjestu švedske naši bi likovali ,u švedskoj se ništa nebu desilo,nebu tako bili napadnuti kao naši koji su čak pobjedili pa su ih naše hrvatine popljuvali,koliko vidim pola hrvatske želi da hrvatska ispadne i da ih se napada,mi smo narod za ispisati lošu povjest mentaliteta ali u negativnom smislu

VL
Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
07:57 27.01.2015.

Čujem da je posle ove utakmice u Sloveniji drastično porastao navijački korpus polske rukometne repke kojoj europski partneri želimo uspjeh u nastavku takmičenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.