Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBILJEŽENA TRAGEDIJA
Povratak na članak

Suze je bilo teško zaustaviti, a svako se crkveno zvono oglasilo 96 puta

Obilježena je 25. godišnjica strašne tragedije u kojoj je 15. travnja 1989. godine na stadionu Hillsborough u Sheffieldu život izgubilo 96 Liverpoolovih navijača...

Komentari 2

US
USA
08:37 16.04.2014.

Civilizirana i uljudjena Engleska je najveca svjetska kolonijalna sila, koja je opljackala i pobila ljudi vise nego i jedna druga zemlja na svijetu.

VL
MA
matildica
19:58 15.04.2014.

a h ti balkanci joj pa tamo nije balkanski poluotok to je civilizirana i uluđena engleska pa naprosto nemogu vjerovati zamislite nije balkanzamislite nije balkan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.