Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bodrimo rukometaše

Danas samo uz Večernji list: Veliki poster hrvatske rukometne reprezentacije!

Poster ina
26.01.2017.
u 00:01

U povodu ulaska kauboja u polufinale Svjetskog rukometnog prvenstva, darujemo veliki poster naše rukometne reprezentacije! Podržimo ih glasnim navijanjem sve do zlata!

Rukometaši Hrvatske izborili su polufinale Svjetskog rukometnog prvenstva. Od 2003. do danas to nam je ukupno sedmi put da smo se plasirali među četiri najbolje reprezentacije svijeta.

Večernji list i ponosni sponzor hrvatske rukometne reprezentacije – INA, svim čitateljima daruju veliki plakat naših rukometaša!

Novi suparnik do finala bit će nam reprezentacija Norveške. Utakmica je u petak u 20.45 sati. Večernji list i INA bodrit će naše kauboje do kraja!

Ključne riječi

Komentara 6

BA
bakulušić
21:06 25.01.2017.

A Stipe Mesić? Naravno, portret iz mladih dana dok je govorio istinu!

RI
ribar110
21:01 25.01.2017.

Mogli ste i od Mirjane dati ili cekate da osvoji Australian.Malo nepravedno ona je ipak vece iznenadenje.

BA
Bart812
07:49 26.01.2017.

Dajte i poster Mirjane Lučić Baroni. Apsolutno je zaslužila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije