Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik BiH oduševljen

Sušić o Ibri: Takav pogodak rijetko tko može dati

Senijad Ibričić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
21.08.2010.
u 14:30

Izbornik Sušić kaže da je Senijad Ibričić korak bliže prvom sastavu zmajeva, no očito je da to još nije dovoljno za udarnu postavu reprezentacije BiH

Utakmice Dinama i Hajduka sa zanimanjem su praćene i u susjednoj BiH. Jedan od onih koji je pred ekranom sjedio s daljinskim u ruci gledajući malo Dinamo, malo Hajduk je i izbornik BiH Safet Sušić.

– Malo više gledao sam Hajduk – kazao je Sušić, a razlog je samo jedan – Senijad Ibričić.

– Prezadovoljan sam njegovom igrom. Uostalom, tko ne bi bio. Zabio je dva gola, a rijetko tko može dati onakav gol kakav je bio njegov drugi, to je dobro i za reprezentaciju i za Hajduk. I bez te utakmice bio je u najužem izboru za prvi kvalifikacijski susret protiv Luksemburga – kazao je Sušić.

Ibričić još nije bio u prvih jedanaest otkako je Sušić preuzeo reprezentaciju. U posljednjem prijateljskom susretu protiv Katara ušao je umjesto Sanela Jahića u 61. minuti.

– Na njega od početka računam. Blizu je početnom sastavu, tom utakmicom približio se još više. To je igrač koji se ponaša iznimno profesionalno. I jako je dobro kada u momčadi trener ima tako kvalitetnog igrača, koji nije ni ljutit ni razočaran kada ne igra od početka – kazao je Sušić za igrača kojega je smatrao 12. igračem reprezentacije BiH. Prvi je i ulazio s klupe, a odličnom igrom za Hajduk u susretu s Unireom još se približio prvom sastavu, ali Sušić nije otkrio hoće li Ibričić igrati od prve minute na Koševu protiv Luksemburga.

Izbornika BiH nije iznenadila ni pobjeda Dinama.

– Vidjelo se da su plavi bolji. Nisu imali problema i ne može se u uzvratu dogoditi bilo kakvo iznenađenje – kazao je Sušić, komentirajući i Halilhodžićev način rada.

– Promjena trenera kod igrača uvijek izazove psihološki šok, uglavnom pozitivan. Igrači su svjesni da kod Vahe mogu igrati samo najbolji i izgarat će na terenu. Dinamo je napravio veliku stvar što ga je doveo na trenersku klupu – zaključio je Safet Sušić.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:21 21.08.2010.

Izbornik Sušić kaže da je Senijad Ibričić korak bliže prvom sastavu zmajeva...hahahaha...Ibričić ima volju ali tehnicki nije nesto..kao ni nitko drugi u Hajduku i Dinamu osim RUKAVINE..IDEMO ANTE...

Avatar Pak
Pak
15:26 21.08.2010.

Malo je čudno da Ibro koji je praktički najbolji nogometaš na svijetu nema mjesto u prvoj postavi Bosne i Hercegovine. Kuda to ide ovaj svijet?

US
U srcu
22:14 21.08.2010.

\'Evo, u petak sam bio s predsjednikom, predložio sam mu da potpišem na još četiri godine a kako mi ovaj ugovor vrijedi još četiri, ostao bih tu sve do 2018. Ako Uprava pristane, sutra sam spreman potpisati!\', rekao je Senijad Ibričić, igrač kojem se u četvrtak duboko klanjao cijeli Poljud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije