Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik bih

Sušić: Džeko je jedan od najboljih europskih napadača

Edin Džeko
Reuters
07.04.2010.
u 21:01

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić prošle je nedjelje uživao u novim sjajnim partijama svojim reprezentativaca Edina Džeke i Zvjezdana Misimovića.

Sušić je pratio prvenstvenu utakmicu u Bundesligi između Wolfsburga i Hoffenheima, u kojoj su ''vukovi'' slavili s 4.0. Džeko je upisao dva gola i asistenciju, a Misimović gol i dodavanje za pogodak.

Sa Kießlingom iz Bayera i Kuranyijem iz Schalkea, Džeko dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca, sva trojica imaju po 18. No, bosanski reprezentativac ima i 10 asistencija. Misimović je protiv Hoffenheima upisao deveti gol i 11. asistenciju ove sezone.

- Džeko iz dana u dan potvrđuje svoju kvalitetu. U toj utakmici je još jednom potvrdio da trenutno spada u red najboljih napadača u Europi, što je dobro i za njega i za našu reprezentaciju – izjavio je Sušić za Dnevni Avaz.

Za razliku od Wolfsburgovih reprezentativaca Bosne i Hercegovina, onima iz Hoffenheima, Vedadu Ibiševiću i Sejadu Salihoviću ne ide baš dobro, kao niti njihovoj momčadi, koja je u zadnjih pet kola osvojila samo dva boda.

- Ne mogu napraviti nešto više u prvenstvu, pa im je vjerojatno pala motivacija. Vidi se da je u momčadi zavladala apatija, kao da jedva čekaju da prvenstvo završi – kaže Sušić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije