Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet pohvale

Suigrači i talijanski mediji naklonili se Hrvatu: 'Najviše hvala Mandžukiću!'

Juventus - Barcelona
Foto: Reuters
1/12
20.04.2017.
u 08:07

- Najviše hvala Daniju Alvesu i Mandžukiću koji su pritiskali njihove braniče, rekao je Bonucci

Nogometaši Juventusa sinoću su na Camp Nouu demonstrirali obrambenu moć, pokazali kako se treba braniti protiv Barcelone i s 0:0 obranili prednost iz prve utakmice (3:0) i plasirali se u polufinale Lige prvaka.

Bilo je zaista lijepo gledati kako se gosti organizirano i smisleno brane, a onda otvaraju u kontru kada osvoje lopte. Djelovali su kao moćan stroj u kojem svako ima svoju ulogu, a jednu važnu odigrao je i hrvatski napadač mario Mandžukić. Kao i uvijek, Super Mario podredio se momčadi, bio je borben i puno je pretrčao. Zbog toga ga je pohvalio i suigrač Leonardo Bonucci.

- Najviše hvala Mandžukiću i Cuadradu koji su pritiskali njihove braniče, rekao je Bonucci pa dodao:

- Znali smo da je Barcelona spremna sve riskirati ove večeri, ali zatvorili smo im sve prolaze. To što smo im zabili tri u prvoj utakmici, što nismo primili gol u uzvratu, dokaz je da smo velika momčad, da vrijedimo. Sad ne smijemo stati, moramo biti još bolji.

A našeg Marija pohvalila je i talijanska Gazzetta, koja ga je izdvojila među najbolje igrače susreta.

"U napadačkom dijelu nije napravio ništa, ali u obrani je bio požrtvovan i pomagao je suigračima. Puno se trošio i bio kralj kaznenog prostora, gotovo sve lopte nakon Barcinih kornera odnosio je upravo Mandžukić", napisala je Gazzetta.

>>Pique: Ispadanje će ostaviti traga, ali sada moramo slaviti protiv Reala

Komentara 6

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
09:05 20.04.2017.

Na kraju ce Mandzo zavrsiti karijeru kao stopper, ali dobar je puno trci.

Avatar braco1954
braco1954
14:26 20.04.2017.

bravo Juve bravo Manđo

NI
Nini istrijan
18:25 20.04.2017.

E sad da je Mandza toliko dobar bio: nije ali je bio borben i pozrtvovan.Inace uspjeh je prije svega u odlicnom Bufonu i obrambenom redu koji je neutralizirao spicu Barce.Jedna stvar mi nije jasna da je Higuain igrao drugo poluvrijeme kada se vidjelo vec u prvom da je potpuno neopasan i za mene najslabiji igrac Juventusa. Potpuno zasluzen prolaz Juventusa u polufinale a tica tacu sad mozemo zakopati u povijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije