Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U BiH

Sudac pretučen pa zarobljen na stadionu! Čekao je 5 sati da ga policija spasi

OFK Međiđa
OFK Međiđa
18.04.2024.
u 19:16

Sudac Zamir Kurbašić je nakon dosuđenog penala dobio više udaraca šakama i nogama. Uspio je pobjeći u prostorije stadiona gdje je satima ostao zarobljen dok su ga ljuti navijači čekali

Na susretu 21. kola Prve lige Tuzlanskog kantona između Međiđe i Trebave zabilježen je šokantan incident. Utakmica je prekinuta u 80. minuti nakon što je pretučen sudac Zamir Kurbašić. Delegat Samir Džibrić iz Lakovca je u zapisniku opisao što se dogodilo nakon što je sudac Kurbašić odsudio udarac s bijele točke u koristi gostujuće momčadi.

Domaći golman Muhamed Hasić počeo je sucu psovati majku, a na to je Kurbašić odgovorio trenutačnim crvenim kartonom. Vratar je na to suca udario nogom, a na teren je utrčao Muhidin Brkić, koji nije bio na službenoj listi. On i još jedna osoba čiji identitet nije poznat su u gužvi napali suca.

VIDEO Španjolski mediji: 'Modrić još nema nikakvu ponudu, a pitanje je hoće li stići'

Brkić je najprije suca udario šakom u trbuh. Potom ga je nogom pogodio u lice dok je ležao na travi. Nepoznata osoba je suca udarila šakom u rebra. Kurbašić se nekoliko uspio izvući iz gužve i izbjeći daljnju štetu i pobjegao u prostorije stadiona.

Ispred stadiona čekali su ga ljuti navijači Međiđe. "Na stadionu je ostao zarobljen gotovo pet sati, dok po njega nije došla policija", riječi svjedoka nemilih događaja prenose 24 sata.

GALERIJA Real slavio u drami penala! Unatoč Modrićevu promašaju, Madriđani su porazili prvake

OFK Međiđa
1/35

Komentara 3

Avatar CUBE
CUBE
10:07 19.04.2024.

Kurbašić jaooo ... po Kurbi svi udaraju, dobro ga nisu na ražanj a da jesu neko reče - što ga nabili na ražanj ? Pa pokrao nas ba! A što ga tako brzo okrećete ? Pa ako sporije krade krumpiriće!"

Avatar volim fritule
volim fritule
06:38 19.04.2024.

mi bolje fritule pravimo

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:54 19.04.2024.

I Tuzla ima svoju vjernu torcidu, a ne samo Split.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije