Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamova pojačanja
Povratak na članak

Stuttgart kroji plave, Salata: Dolazimo ako ispadnemo!

Vrati li se Kelava iz Lokomotive, plavi će imati dva mlada, neiskusna vratara koji su potpuno različiti.

Komentari 13

DH
dalibor.hren
15:11 25.08.2010.

Čuvajte se salate. Jednu (krumpirovu) je pripremila Kosorica!

VL
TR
treiler
23:44 24.08.2010.

mislim da nam je stoper potreban,ali cemu dva napadaca?treba sterat dodu,sivonjica i slepicku a dofurat beciraja i salatu

VL
ZG
-z-g-u-srcu-
16:00 25.08.2010.

koji su bolji od njega

VL
XY
xyxyxy
22:50 24.08.2010.

Postoji li neko pravilo koliko stranaca može igrati u jednoj momčadi? Četiri nova stranca koja bi trebala biti standardna. I maknut će s pozicija domaće dečke. Dakle, prvih 11-9 stranaca.

VL
MI
mirUsvijetu
00:10 25.08.2010.

I kad čovjek pomisli kako postoji bar jedna pozicija u Dinamu koja nema stranca, demantiraju ga. Sad i u napadu, i u veznom redu, i u obrani, i na vratima, i na trenerskoj poziciji--stranci.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
00:16 25.08.2010.

ovaj salata je dobar igrac - gledal sam ga na svjetskom, vrlo pouzdan, bas ono kaj fali, visok je i ima dobar skok i odlican pregled igre i naticipaciju (i k tome je iskusan) - znam da ce sad pocet prigovori da se nasi decki zapostavljaju, ali realno, onaj barbaric je ove sezone izgubljen u svemiru i dela vise stete neg koristi i totalni je propuh u obrani (ali za njega ima vremena)...a kaj se napadaca tice, ja bi ostavil slepog (mozda trenutno nije za prvih 11, ali mozd ga taj trbusni zid fakat zajebava), ali dodu i sivog treba poslat u lokomotivu ( i tam je pitanje sta bi radili ) - jest da trce ko navijeni, ali korist=0.....kaj se golmana tice, tu bas nisam siguran da je ovaj iz natesa neko rjesenje jer je dosta mlad, ali mozda je stvarno dobar (dobar golman je pol obrane).....o sylvestru ne znam nis (statistika nije impresivna), a fall je macak u vreci (tu bi vise volil razigrat malog kramu, ali on nije onaj teski centarfor, a i dosta je mlad i zu dobrog trenera ima vremena postat veliki napadac) - zivo me zanima koga to vaha ima planu, po pisanju trazi nekog iz kategorije \"gatuso\"...sve u svemu, izgleda dosta ambiciozno (trenutno nije presudno kolko domacih decki igra, sam nek prodju madjare i bit ce puno tekmi za sve da dobiju priliku - cekam povratak tomecaka i pravu formu badelja (i moralesa)....

VL
Avatar lastan
lastan
08:03 25.08.2010.

Sammir , Etto, Chago i čini mi se Ibanez imaju hrvatsko državljanstvo i kao takvi nisu u kvoti stranaca.

VL
Avatar Pak
Pak
08:05 25.08.2010.

Ajd da dođe ta Salatara, to još kužim, ali koji će nam kuratz ovaj Sylvestr? Tip je ofenzivni vezni / napadač. Ofenzivni veznjak Dinamu zaista ne treba, a ako bi igrao napadača onda se Dinamu ne piše dobro jer tip zabija svake prestupne tj. otprilike svaku sedmu utakmicu. A takvih bisera hvala Bogu imamo i bez njega.

VL
SB
sbb
09:32 25.08.2010.

Nisam imao bas neko veliko misljenje o njemu dok je bio tu ali sada mi se cini da bi nam Vrdoljak opet dobro dosao.

VL
BA
badboy007
10:08 25.08.2010.

Ma Dodo i Sivonjic vec odavno nisu za Dinamo svjestan je toga i Vaha samo kaj Mamicu to jos nije jasno da njih nije trebal ni kupovat!!! dolaskom Salata to znaci da Salata ide na stopera a Cufre na lijevii beka, a Ibanez ispred Cufrea kak je Vaha igral protiv Slavena dok je usel Mesaric, u napadu je samo jedan igrac i to Slepicka!!!!a tu je jos i Callelo koji je isto u k.... dolaskom bilo sredine ili napada 3 igraca su viska a to su vec i sad Dodo,Sivi, Callelo.

VL
BA
badboy007
11:03 25.08.2010.

Postoji zakon o strancima kolko ih smije biti u prvih 11 a to je 5 ili 6 al bas stranci koji nemaju Hrvatsko drzavaljanstvo a to znaci da osim Ibaneza i Cufrea moze igrat jos 3 igraca znaci npr... Loncaric-Vrsaljko-Salata-Biscan-Cufre-Etto-Ibanez-Sammir -Badelj-Slepicka-Ruki znaci a zakaj sad je njih 6 u prvih 11 ali Etto,Sammir, i uskoro Ibanez imaju i hrvatsko dzravljan. tak da ih se negleda kao strance dok su u prvih 11!!!!

VL
ZG
-z-g-u-srcu-
15:57 25.08.2010.

sta ce ovaj sylvestr....pa imaju martinca i musu u lokomotivi od njega

VL
Avatar Časna seka
Časna seka
20:16 25.08.2010.

Moglu su mu staviti neku ljepšu sliku, ima on i ljepših.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.