Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale našim
Povratak na članak

Stručnjaci složni: Igrali smo sjajno i vratili vjeru u nogomet

Bilo je malo straha nakon kartona, ali odično smo odigrali i već na početku nastavka se vidjelo da gol visi u zraku

Komentari 5

MI
mirko0410
07:41 20.11.2013.

Opet Branko Ivanković njega je bilo strah ali Kovača na sreću nije i zato je on selektor i zato idemo na SP

VL
Avatar comandante
comandante
07:48 20.11.2013.

Ivankovic i izgleda kao da ga je strah uvijek

VL
BA
baraskada
08:07 20.11.2013.

Uuuuu, što je danas teško biti EU Srbin, EU Janez ili bilo što, a mrzi Hrvatsku.

VL
MA
Majur
08:39 20.11.2013.

Kovac je dobro poslozio ekipu,vratio im samopouzdanje...vidjelo se da se moze igrat sa jednom spicom ako se ofenzivni prikljucuju u zavrsnicu.Pun pogodak je bio povratak Pranjica....na toj poziciji je cijeli svijet deficitaran,a mi jos vise sa Strinicem.Igrali smo 55min sa igracem manje,a bolje nego cijele kvalifikacije,puno kretnje,duplih pasova,nabacivanja iz opasne zone,puno udaraca na gol,puno izradjenih akcija,to je nogomet pa i protiv tih osporavanih Islandjana ....Sad citam komentare "strucnjaka" -komentatora na VL prije tekme sa Islandom koji su vec popljuvali Kovaca jer je stavio ovog ili onog igraca te da ce mo zbog toga sigurno izgubit,a oni kao sveznalci znaju da je trebao ovog ili onog igraca stavit.....ne vidim da se i jedan od njih posuo pepelom....toliko o vama.

VL
Avatar EU Srbin
EU Srbin
07:29 20.11.2013.

igrali sjajno protiv sjevernjackih brazilaca islandjana. bravo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.