Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon ispadanja s Eura

Strinić: Ja krivac? Znam se nositi s takvim površnim kritikama

Croatia v Portugal - UEFA Euro 2016 - Round of 16 - Stade Bollaert-DelelisCroatia's Ante Coric (left) and Croatia's Ivan Strinic battle for the ballMike Egerton Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
1/18
29.06.2016.
u 09:35

– Kad se sve zbroji i oduzme, moglo bi se reći da je igra bila dobra, ali je izostao rezultat. Izgledali smo odlično od prve minute utakmice s Turskom, do 117. minute utakmice s Portugalom

Ivan Strinić ove se sezone nije naigrao u Napoliju, ali izbornik Ante Čačić dao mu je veliku minutažu na Europskom prvenstvu. Lijevi branič odigrao je vrlo dobro na turniru, iako mu mnogi zamjeraju izgubljenu loptu protiv Portugala, nakon čega je Quaresma zabio u kontri.

– Glupo je o tome govoriti. Izgubio sam sto puta u karijeri loptu na isti način pa nikome ništa. Nisam trebao, ali nisam ni prvi ni zadnji koji je tu izgubio loptu. Ako je to moja najveća pogreška... Znate kako je, neki novinari imaju svoje favorite pa po tome stvaraju i sliku u medijima. Nažalost, o meni su stvorili ne baš lijepu sliku, ne samo kao o nogometašu, nego i kao čovjeku. Ali toliko sam već iskusan, da se time uopće ne opterećujem, znam koliko vrijedim i takve površne kritike me uopće ne pogađaju, kazao je Strinić za 24 sata pa dodao:

– Kad se sve zbroji i oduzme, moglo bi se reći da je igra bila dobra, ali je izostao rezultat. Izgledali smo odlično od prve minute utakmice s Turskom, do 117. minute utakmice s Portugalom. Mala dekoncentracija koštala nas je povratka kući. Sigurno da smo i mi i navijači očekivali puno više, i da nam je svima bilo teško nakon ispadanja, ali kad smo vidjeli koliko nas je ljudi dočekalo, bilo nam je ipak malo lakše. 

Cijeli razgovor s Ivanom Strinićem pročitajte na portalu 24 sata.

Komentara 58

LA
laki13
10:47 29.06.2016.

Debilana od nogo komentara

LI
livoguza2
12:27 29.06.2016.

Onima koji su u Francusku išli samo s jednim antihrvatskim ciljem-prekinuti utakmicu i Vatrene vratiti kući već nakon prve utakmice, sada teku krokodilske suze od puste tuge što smo izgubili od portugala. Meni je, primjerice, draža pobjeda nad antihrvatskim teroristima nego pobjeda nad Portugalom i osvajanjem Eura. Teroristima i njihovom sljedbom je sada svatko kriv pa i Strinić. Zaboravili su javno istaknuti glavnog krivca Josipa Šimunića da se hrvatski domoljubi ne bi dosjetili jadu i da bi ih orjunaši i komunisti lakše mogli izmanipulirati i uključiti u svoje postrojbe protiv Hrvatske države. Strinić je uistinu napravio dvije velike pogrješke na utakmici s Portugalom. Prvu kad se nije drznuo tući na gol iz Perišićevih gol pozicija i drugu kad se upustio u dribling nad dvojicom jačih od njega, a zna da mu driblinzi nisu jača strana. Ali kriviti ga zbog toga za ispadanje, nije pošteno. Jer griješe i bolji od njega. A on je na svomu mjestu odigrao solidno. Bili to netko drugi učinio bolje, možemo samo nagađati, a nikako dokazati. Na kraju dajem podršku izvedbi Vatrenih u Francuskoj i sve razumne ljude molim da ne dozvole antihrvatima da nam razbiju slogu reprezentacije i njezino domoljublje. Ni u pobjedi, ni u porazu. Lp.

OL
olrajt
17:11 29.06.2016.

Ima jedan vic o djedovima i unucima:"Unuci su veselje za djedove ,dvaput ih razvesele .Jedanput kad dođu i drugi put kad odu!"A naša reprezentacija četiri put je razveselila:tri put nas navijače Hrvatske i jedanput mrzitelje Hrvatske!Dečki glavu gore bili ste izvrsni svi do jednoga pa i oni koji nisu igrali ,a nas koji volimo Hrvatsku puno je više od onih koji je mrze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije