Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI POHOD

Strašan teroristički napad, na utakmici ubijeno najmanje 30 ljudi!

eksplozija
Twitter/Weibo
25.03.2016.
u 23:24

Prve informacije govore kako je dio mreže Islamske države preuzeo odgovornost za napad.

Teroristički napadi nažalost su vezani uz nogomet. Bombaš samoubojica raznio se nakon završetka utakmice između lokalnog stanovništva u iračkom gradiću Iskandariyah južno od Bagdada. Pritom je poginulo najmanje 30 osoba, dok ih je barem dvostruko toliko ozlijeđeno.

Ubojica se nalazio među navijačima te se svega nakon nekoliko sekundi poslije podizanja trofeja pobjednika raznio bombom. Napad se desio oko 19:15 sati, a sve skupa ponovno će podići pitanje sigurnosti na nogometnim stadionima uoči Europskog prvenstva u Francuskoj.

Prve informacije govore kako je dio mreže Islamske države preuzeo odgovornost za napad.

>> Denayer izbjegao tri teroristička napada u 10 dana

Komentara 1

WE
weAreCro
12:28 26.03.2016.

Naravno, niti jedan komentar na ovom clanku, nikog ne zanima Bagdad i nevini ljudi koji na ovaj nacin pogibaju svakih par dana. Zalosno je licemjerje covjekovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije