Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna utakmica
Povratak na članak

Stoper obranio dva penala i uveo Ludogorec u Ligu prvaka!

Rumunjska momčad prvi je susret dobila 1:0, a ovdje pogodaka nije bilo sve do sudačke nadoknade kada je Wanderson zabio za vodstvo i izborio produžetak

Komentari 8

CR
crocro
09:55 28.08.2014.

Ja postavljam pitanje onima koji za druge misle da ne vole Dinamo. Ja sam Dinamovac od rođenja i tradiciji, ali sam vrlo oštar u kritikama. Ali te kritike su usmjerene onima koji vode klub da otklone te primjedbe, ne samo moje nego i puno drugih komentatora koji iznose činjenice. Kao što je i činjenica jednog komentara da su Maribor i Ludogorec uvijek bila iza leđa Dinamu a sada njima Dinamo gleda u leđa. Jeli to činjenica. Pa ta činjenica treba nekoga otrijezniti i trgnuti da shvate da to tako po prirodi stvari ne može biti. Već može biti da da Dinamo taj kojem Ludogorec i Maribor stalno trebaju gledati u leđa. Zar to zavrijeđuje da se takvi komentatori ocjenjuju minusima kao da su neprijatelji Dinama. Mene boli briga za minuse kao za lanjski snijeg, jer moj stav i mišljenje nitko ne može promijeniti i tisuću puta sam napisao ono što mislim. I danas mislim da se Dinamo mora prestrojiti, pregrupirati, znati svoj cilj i prioritete i što bez prestanka ističem a to je da mora promijeniti svoje vođe. Zdravko Mamić brine se za dovođenje imena u klub i za velike plaće igračima koji malo pružaju za dobiveni novac. Redovito se najbolji grači prodaju, čak dok se još nisu niti uigrali i dovode se novi biseri koji kada se pretvore u plemenitije "kamenje" odlaze u svijet. I tako u krug u beskonačan i začarani krug. Dakle, nije mu cilj stalno i bezprekidno pojačavati fond vrhunskih igrača koje bi pripremao za ligu prvaka. A ne može zato jer kada igrači dosegnu veću tržišnu vrijednost iziskuju i velike izdatke u vidu plaća. Pa ako bi kvalitetan igrač imao tržišnu vrijednost 10 mil. eura, Mamić bi mu trebao davati plaću kakovu bi imao u većem klubu a to nije cilj kluba Dinamo već ga je cilj transferirati i ponovo kupiti i brusiti mlađega za 1 mil. eura ili manje, a od razlike preživljavati. Zato Dinamo me može naprijed. I nikada neće naprijed to već ovdje ističem više od 5 godina i u ničemu nisam pogriješio. Puno pokuda sam dobio zbog takvog mišljenja jer kritiziram vodstvo kluba. Kao da je to iz loših namjera. Isto tako i sada ponavljam da Zoran Mamić nije trener po mjeri Dinama i da ne zna svoj posao već radi štetu klubu zbog neznanja. Kada se to poveže onda je logično da Dinamo ne može igrati u Ligi prvaka a vi meni dajte 1000 minusa. Ti minusi će onda automatski Dinamo dovesti u Ligu prvaka.

VL
DU
Deleted user
06:14 28.08.2014.

kada imaš sreće, pameti ti ne treba!

VL
DU
Deleted user
00:46 28.08.2014.

Maribor i Ludogorec. To su klubovi koji su do nedavno bili iza Dinama akoji su ga sada prešišali. To je zato što su dobro vođeni. Dinamo je loše vođen klub i zato ga klubovi poput ovih lagano prestižu.

VL
1K
100%kaj
09:27 28.08.2014.

A šta s onim CRO klubovima koji se ne pojavljuju na takvi scenam ( npr. hajduk...)? Kako li su tek ti klubovi vođeni.

VL
PO
porezni.obveznik
00:33 28.08.2014.

Mogao bi Dinamo kupit Motija da zamijeni ovog Portugalca na golu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.