Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Odbrojavanje do ludila'
Povratak na članak

Stojko Vranković: Želim postati prvi čovjek košarkaškog saveza

Svojevrsno “odbrojavanje do ludila” počelo je i u Hrvatskoj, i to po pitanju izbora novog predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza za kojeg se Stojko odlučio kandidirati

Komentari 17

Avatar Amerika je agresor
Amerika je agresor
11:23 23.10.2016.

Grkokatolik? To mu dodje nešto kao Rimopravoslavac.

VL
KA
Karizma
11:05 23.10.2016.

Opet srbici po portalima pokusavaju kompromitirati velikog Hrvatskog kosarkasa i domoljuba sa laznim pisanjima.Stojkov otac je grkokatolik a majka zestoka Hrvatica iz porodice Pranic iz Drnisa.Stojkov otac je postao katolik a dok je njegov brat presao na praosavlje buduci da mu je zena srpkinja.Stojko je kao dijete u vremenu komunizma odlazio na vjeronauke u katolicku crkvu cijelo vrijeme zivota u Drnisu i bio odlican vjernik kao i kosarkas i domoljub.Ime stojan je dobio po svom stricu koji je bio veliki veseljak i poginuo u automobilskoj nesreci prije njegovog rođenja.Stojko je i odlican covjek i humanitatac i veliki zaljubljenik u Hrvatsku. Tako da braco srbici lazete kao i uvijek

VL
SE
seljacinaxxx
12:06 23.10.2016.

sirovina bio kao igrac,nikakav covijek

VL
Avatar 69
69
09:47 23.10.2016.

Vidi Stojana!

VL
ST
stipe123
11:40 23.10.2016.

Stojana za predsednika!Gde god su Srbi tu su i medalje.

VL
KA
Kakalaka
13:13 23.10.2016.

stojko

VL
MA
maliMalecki
11:49 23.10.2016.

Ako ne cijeniš svoje ne cijene te nu drugi Stojane!

VL
SO
sohnahoakasaa
17:06 23.10.2016.

O Dini oduvijek imam velike rezerve ali zato od sveg srca podržavam Stojka Vrankovića. Nadam se pameti u svim upravnim odborima' i tijelima svakojakim da će već jednom početi razmišljati kao Hrvati i raditi u svim segmentima društva za boljitak svog naroda i ove zemlje. Ako ti je Bog već podario neki talent, onda ta tvoja izvrsnost nije samo tebi svrha već ti je dana da ju dijeliš s drugima i dajem 'besplatno' kako si ju i dobio. Žeklim da se prihvatiš te važne funkcije u košarci i želim i naravno sreću jer će ti trebati. Nije lako surađivati s ljudima i vući u istom pravcu ali ako vas vodi isti cilj onda ništa nije teško. Česti izvrsnost proizvede i veliki ego koji je uvijek zlo za pojedinca i okolinu. Okruži se s ljudima kojima je važna koišarka i njen boljitak a onda će sve doći na svoje mjesto. Sretno !!!

VL
KA
Karizma
22:52 23.10.2016.

Bravo to je pravi komentar

VL
ZG
zgenije
00:22 24.10.2016.

Građaninu Stojku Vrankoviću koji živi u USA i trenutno nema ozbiljnu funkciju u HKS-u superuspješni izbornik Aco rijetko se javlja pa stoga neće biti izbornik. Rezultati su nebitni. Zaključak: kandidati za izbornika i aktualni izbornici trebali bi unaprijed znati tkotko je kandidat za predsjednika pa ga redovito zvati i gugutati mu na telefon. Rođendan ne zaboraviti i čestitati ! Kao svakom velikom/visokom vođi.

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
10:18 23.10.2016.

Stojan je bio najbolji prijatelj sa Drazenom,sinom Jovana Petrovica.Inace kao kosarkasi,sjajni ,kao ljudi,vise vuku na Acu.................

VL
SA
sajkaca
10:39 23.10.2016.

'odlazak na kninsku tvrđavu, na vrhuncu akcije Oluja, na poziv predsjednika Tuđmana. ' Sta je sve ovaj nesretni Srbin u stanju uraditi da se uvuce u supak. Mora da je sa Acom raskinuo jer se nisu mogli dogovoriti ko jeo je veci 'Hrvat' od niih dvojice. Dva jadnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.