Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU
Povratak na članak

Aco Petrović odgovorio Stojku Vrankoviću: Zamjera mi ono što sam radi!

– Stojko mi zamjera autokandidaturu za mjesto izbornika, a on to isto čini za mjesto predsjednika HKS-a jer, koliko znam, on još nema 20 potpisa članova Skupštine da bi ta kandidatura bila službena. Ne vidim zašto njemu moja samokandidatura smeta i zašto on misli da je, ono što meni zamjera, njemu dopušteno.

Komentari 6

ZW
zweistein
09:44 25.10.2016.

aco majstore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
10:07 25.10.2016.

Aco iStojko pod hitno na zajednicku veceru i recite si sve sto si imate i krenimo zajedno naprijed za bolje nase kosarke

VL
Avatar comandante
comandante
18:38 25.10.2016.

čovjek je sa Bogdanovićem na ručku dogovorio da bude selektor, buahahahaha, Bogdanoviću se svidjela uloga- dajte mo loptu i odite u obranu... pa dajte mu još 5-6 funkcija, čovjek je nezaposlen jer u Ciboni ništa nije napravio

VL
HN
hnvidaic
16:00 20.02.2017.

slabo sa reprezentacijom treba neko bolji imamo talent

VL
ST
stomugromova
20:51 25.10.2016.

Nažalost,Aco je u odnosu na Dražena uvijek bio mlađi brat iako je bio stariji.Točnije,Dražen je uvijek bio ozbiljniji i zreliji od bahatog i prepotentnog Aleksandra.On nikad nije odrastao u smislu ozbiljnog ponašanja,a isto radi i danas.Bio je dogovor da Aco preuzme reprezentaciju za vrijeme priprema i olimpijskog turnira,bez daljnjih obveza,a on je odmah tražio da ga izaberu kao jedinog kandidata. Ja ne mislim da je on loš trener i da ne zaslužuje biti trener A selekcije,ali je izabrao krivi način.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.