Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC BORAC

Stipe Miočić ogorčen: Osjećao sam se kao da me netko udario u j*ja

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/9
28.10.2023.
u 11:01

– Probudila me vibracija mobitela, menadžer mi je javio da je borba otkazana. Osjećao sam se kao da me netko udario u j*ja kada sam saznao – rekao je Stipe Miočić

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić trebao se 11. studenog na UFC 295 priredbi boriti protiv Jona Jonesa za naslov u teškoj kategoriji. No prvak se ozlijedio na treningu, te je otkazao svoj nastup u Madison Square Gardenu. Četrdesetjednogodišnji Miočić se tjednima pripremao za borbu i naravno da je sada vrlo razočaran što je ostao bez nje.

Putem platforme Only Fans komentirao otkazivanje meča i poručio kako još ne ide u mirovinu, piše Croring.

– Probudila me vibracija mobitela, menadžer mi je javio da je borba otkazana. Osjećao sam se kao da me netko udario u j*ja kada sam saznao – rekao je Stipe Miočić i dodao:

– Nisam mogao spavati ostatak noći. Bio sam uzbuđen zbog borbe s Jonesom. Ozljede se događaju. Nadam se da će biti bolje. Ne znam hoću li se boriti protiv drugog protivnika.

No priredba u New Yorku dobila je novu glavnu borbu i to okršaj za naslov u poluteškoj kategoriji između Jirija Prochazke i Alexa Pereire.

U sunaslovnom meču čeka nas obračun između Sergeja Pavloviča i Toma Aspinalla u dvoboju za pojas privremenog prvaka teške divizije.

Jones je ozlijedio tetivu ramena i prsnog mišića, te mora na operaciju, a nakon toga ga čeka dulji oporavak. Hoće li Miočić ponovno i kada ući u oktogon?

– Ne znam zašto me nisu izabrali, ali prihvaćam odluku. Razumijem da imaju put kojim žele ići. Svaki borac u diviziji je težak protivnik. No ja se definitivno želim boriti protiv najvećeg, a to je Jon Jones – istaknuo je Stipe Miočić i podvukao:

– Nije to bila moja, već njihova odluka. Sve se događa s razlogom. Borba je otkazana i to je s*anje. No i to se događa. Nadam se da je Jones dobro. Želiš li biti najbolji moraš pobijediti najbolje. Hoću svoj pojas natrag, to je moje.

Stipe je zasad ostao bez nastupa, a UFC-ov predsjednik Dana White je izjavio kako nije želio tražiti od Miočića da se bori za privremeni naslov, jer bi to ‘bilo nepošteno prema njemu’.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije