Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC
Povratak na članak

Stipe Miočić ipak nije uspio do pobjede protiv moćnog Dos Santosa

Bez obzira što je izgubio, Miočić je zaradio i na ugledu, ali je i dobio 50.000 USD za borbu večeri

Komentari 7

MA
marn
14:09 14.12.2014.

hrvatski mediji nisu dostojni da pisu o Stipi jer on za razliku od njih koliko toliko reklamira hrvatsku dok oni rade protiv te iste od koje zive

VL
NU
nunek1
11:51 14.12.2014.

Novinarćek,nemoj više ništa pisati o borilačkim sportovima..Totalna krađa,prve tri runde su kompletno Stipine.,zadnje dvije jedna jednom jedna drugom.,a ako je ono bio nokdaun,onda ih je jds popio oko sedam.,ali je za razliku od juniora Stipe na to imprivizirao sa pokušajem rušenja,dok je ovaj u svakom od slućaja samo gingao.UFC je korumpiran..bilo kako bilo,bravo Stipe

VL
KA
kajinx
14:30 14.12.2014.

Samo pogledajte Dos Santosovu facu poslije borbe, pa će te vidjeti tko je pobjedio. Stipi su ukrali pobjedu.

VL
DU
Deleted user
16:18 14.12.2014.

Fight je bio dosta izjednačen. Stipe je definitivno bio bolji prve dvije runde. Kasnije mu je ponestalo gasa. Ne slažem se sa novinarom da se Stipe nakon knock downa nije oporavio. Drmao je on Juniora dobro i nakon toga.

VL
KA
KarlMoriarty
16:35 14.12.2014.

Clanak kao da je napisala osoba koja nije gledala meci ili koja zna vrlo malo o MMA. To da se Stipe nakon lijevog krosea u 3. rundi nije oporavio je besmislica jer je Stipe i u4. i u 5. rundi izveo nekoliko opasnih napada sa serijama teskih udaraca. prve 2 runde je dobio Stipe, trecu rundu JDS a cetvrta i peta su bile vrlo blizu. Procitajte komentare najpoznatijih svjetskih MMA medija. Sljedeci put ga Stipe uvjerljivo dobija.

VL
DU
Deleted user
11:50 14.12.2014.

steta.. vajda ce nakon izbora explodirati od serce..

VL
LL
lllljjjjjjjjjjgzg
12:47 14.12.2014.

Cista pobjeda Juniora ali je Stipe pruzio odlican otpor, rusenja su zakazala i samo boksom nije mogao pobijediti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.