Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC prvak

Stipe Miočić: Hvala predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović!

Stipe Miočić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
21.05.2016.
u 11:05

“Bravo Stipe! Tako se povezuje domovinska i iseljena Hrvatska!”, napisala je predsjednica, a na Miočić joj se zahvalio putem Facebooka

Stipe Miočić prošlog je vikenda postao UFC prvak, nokautiravši legendarnog Fabricija Werduma u njegovu Brazilu. Američki borac hrvatskih korijena snažno ga je upalio desnicom i 'poslao na spavanje' nakon samo 2 minute i 27 sekundi borbe i postao novi prvak.

- Ja sam novi prvak! Cleveland, imate prvaka! Hrvatska, imate prvaka, vikao je vidno uzbuđeni Miočić koji je nakon borbe dobio brojne čestitke, a jednu je uputila i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović.

“Bravo Stipe! Tako se povezuje domovinska i iseljena Hrvatska!”, napisala je predsjednica, a na Facebooku joj se Miočić zahvalio.

"Hvala vam, predsjednice Hrvatske Kolindo Grabar-Kitarović na čestitkama. Stvarno mi to mnogo znači. Hvala ti!", napisao je Miočić na Facebooku i na taj način još jednom poikazao koliko cijeni domovinu svojih predaka koju često spominje i kojoj posvećuje svoje pobjede. Tko zna, možda će jednog dana svoj naslov prvaka braniti upravo u Hrvatskoj...

>>Bravo Stipe! Tako se povezuje domovinska i iseljena Hrvatska!

>>Buduća gospođa Miočić: Stipe je tako inspirativan

>>Pogledajte kako je Miočić nokautirao Fabricija Werduma

 

 

Komentara 13

SE
sestrićna
11:43 21.05.2016.

da partija nije sabotirala povratak iseljenih hrvata sad bi bili bogatija zemlja u svakom smislu..

DU
Deleted user
14:33 21.05.2016.

Više vrijedi jedan Stipe no pola naših veleposlanika. Bravo Stipa!

HR
hrvatska91
13:15 21.05.2016.

Ma to je sve pocelo vec prije nekih stotinjak godina (1.jugoslavija-velikosrpska monarhija),a intenziviralo se prije 70 godina(2.jugoslavija-komunisticka diktarura). Od onda je i svaki iseljeni Hrvat potencijalni neprijatelj drzave. Tako ce i ove danas neki gledati. Po meni treba hitno mijenjati zakon i pojednostaviti proceduru priznavanja i povezivanja sa iseljenim Hrvatima..uz davanje drzavljanstva i omogucavanje useljivanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije