Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaši EP u Litvi
Povratak na članak

Stipčević i Barać naguravali se na treningu

Novinar i urednik portala lithuaniabasketball.com Simonas Baranauskas na svom je Twitteru napisao kako su se na treningu hrvatske reprezentacije potukla dva igrača. No, radilo se o naguravanju Stipčevića (185 cm) i Baraća (217)

Komentari 4

DV
djon vejn
13:01 01.09.2011.

Mislim da Stipčević nije ni trebao biti na ovom EP....

VL
PR
pravaistina88
13:22 01.09.2011.

zato barać jučer niej ni igrao, kaznio ga Joke što se taknuo u njegovog (i radićevog) štićenika pa taj stipčević je bio opća sprdnja ove sezone u ciboni, nije mogao prevest loptu preko centra, a za nagradu je dobio mjestoto u reprezentaciji?!?! groteksa je preblaga riječ za ovo što se događa u našem sportu

VL
JA
JackRussell
13:34 01.09.2011.

Ajmo sad..\"Zagreb i Cibona uništili su hrvatski sport...\" i ostaje jadikovke, nema veze što su predsjednik HKS-a i izbornik Dalmatinci.

VL
JO
jolly
19:29 01.09.2011.

Kad je Stipčević u igri automatski imamo čovjeka manje u napadu, a jučer je zakazao i u obrani. 60 koševa smo primili akon što su on ili Popović ispali iz obrane u četvrtoj, petoj sekundi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.