Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik uoči tekme
Povratak na članak

Štimac: Nije istina da Srbija ima bolju obranu, a to ćemo dokazati

- Nisam nervozan. Zapravo nikad nisam bio smireniji. Smatram da smo sve dobro napravili i imamo razloga za samopouzdanje

Komentari 12

BA
balic
09:16 21.03.2013.

@pidocha,na kom mjestu je bila Hrvatska koju su Englezi u Maksimiru dobili sa 5:1... Onda smo usli arogantno u utakmicu misleci dva puta smo ih dobili i opet ce mo ... Ljudi lopta je okrugla i nikad se nezna unaprijedjed kako ce zavrsiti..

VL
SE
serđo
23:25 20.03.2013.

srbija ima samo jednog igrača koji može igrati za hrvatsku, a taj uopće nije srbijanac i ne igra jer ne želi pjevati za srbiju :-)

VL
OB
-obrisani-
23:53 20.03.2013.

Dakle, u horvackoj reprezentaciji pravijeh Horvata i Horvata slovenskoga porijekla uopste nema, nego igraju samo oni srpskoga porijekla, hmm? Cool! : )

VL
OB
-obrisani-
23:58 20.03.2013.

Da li neko moze da mi kaze kada ce da dodje do uspostave stokavske Republike u Horvackoj, hmm? Milim, ruzno je da se ovi Horvati i Slovenci vjecito slepaju i uspjehe Zapadnih Srba u svemu iskoristavaju. Nimalo pristojno. : )

VL
BA
BAta
07:30 21.03.2013.

Realno imamo bolju odbranu Subotic Nastasic Ivanovic,ali smo zato na ostalim pozicijama mnogo losiji od Hrvata!!!

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:16 21.03.2013.

Hm Ipak treba priznati da je i Hrvatska i Srbija, trenutačno druga liga svjetskog nogometa, a o navijačima da i ne govorimo. Naravno, želim da pobijedimo, ali smeta me način na koji su prodavane karte. Prodavane su tako da naa utakmici ne bude navijača, nego kazalištarci, a svi igrači govore da su navijači 12 igrač. Znači, budući da sutra nema srpskih navijača, a hrvatski su onemogučeni da dođu na utakmicu, igrat će se 11 na 11, kako i u drugom nogometu.

VL
BA
balic
08:26 21.03.2013.

Zasto ovaj podcjenjuje drugu stranu,utakmica ce pokazatii rezultat na kraju ce se vidjeti tko je zasluzio pobjedu tko je bolji ... Umjesto da kao trener smiri tenzije on ih podize...

VL
NO
NoodlesBGD
09:35 21.03.2013.

Mandzukic i Modric...vrhunski fudbaleri...i na njih treba obratiti paznju... Ali realno, na svakoj drugoj poziciji, Hrvatska nema nijednog boljeg fudbalera od Srbije... Ili je situacija egal..ili su srpski igraci bolji, brzi... ... prema tome, sutra ce pobediti tim koji taktickii bolje spremi svoju igru... nijedan tim nema Mesija i njemu slicne pa da imaju extra prednost... Ako je iznenadjenje da Srbija pobedi... sutra to vise nece izgledati kao iznenadjenje...

VL
NO
NoodlesBGD
10:38 21.03.2013.

Maaaa daaaaj,,,pidocha... .. ovo je utakmica u kojoj svi zele da pobede... Remi ce razocarati obe strane... nebitan je takmicarski karakter neresenog rezultata...u ovom momentu REMI nista ne odlucuje...kao onda 1999. u Zagrebu ..ako kuzis sta sam hteo reci :)

VL
BA
balic
11:29 21.03.2013.

Realno gledano u svakoj utakmici postoje tri opcije (rezultata):pobjeda poraz i nerjeseno... danas nitko nemoze sa sigurnoscu reci da ce pobjediti jer da je tako nebi trebali ni igrati nego bi se jednoj reprezentaciji odmah pripisala tri boda a drugoj 0,zato u sutrasnjoj utakmici ne ocekujem previse jer znam da ce ako izgubimo ovi nasi navijaci dobro popljuvati igrace i trenera..

VL
SA
SI aka SI
11:50 21.03.2013.

diskutabilno je tko ima bolju obranu, jer po imenima i klubovima gdje nastupaju, Srbi su jači, a mi smo vjerojatno uigraniji, a naši igrači su također vrhunski. I tko god bio favorit na papiru, ovakva utakmica je hoćeš-nećeš specifična i lako moguće je da će odlučiti detalji. A oni su ipak na našoj strani. Samo da se igrače ne opterećuje više nego što treba. Mi smo domaćini, imamo 6 bodova više i nema potrebe da jurimo bezglavo.

VL
Avatar nimfalfa10
nimfalfa10
19:16 21.03.2013.

@mata10 Ne vidiš zašto Srbija ima bolju odbranu? A jel ti pratiš uopšte ovaj sport onda? I ti,a i vaš selektor? Da li gledaš na primer najjaču ligu Evrope,Premier ligu? Naša DRUGA postava u odbrani je ista ako ne čak i jača od ove vaše prve koju si naveo.Sa Rajkovićem,bivšim igračem Čelsija,Biševcem,prvotimcem Liona i jednim od najbošlih štopera Francuske,Bastom,naboljim igračem Udinezea,po izboru navijača,i jedan od najbolih defanzivaca Kalča.A da ne govorim o našoj prvoj postavi,i to još bez jednog od najbolih štopera svih vremena Nemanje Vidića.Da je on tu,ne bi nam dali gol,mesec dana da se igra.A što se tiče naše prve postave u odbrani,ovi vaši što si ih naveo bolji od Branislava Ivanovića,Aleksandra Kolarova,Matije Nastasića i Nevena Subotića? Ova prva trojica Premierligaški štoperi,i to naboljih klubova,šampiona Evrope Čelsija,Mančester Sitija...A Neven Subotić,nabolji defanzivac Bundeslige,koji e na meti svih velikih klubova Evrope.I neko se usudi da kaže da hrvatska ima jaču odbranu.Pa imamo bolju odbranu od Španije.Još da Vidić igra....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.