Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE
Povratak na članak

Štimac: Mamić mi se nije javio, ali je čestitao Mediću

Trijumfalno je podignuo ruke u zrak u Kranjčevićevoj, sjeo u atutomobil i krenuo u Split. U svom je krugu Igor Štimac želio proslaviti pobjedu nad Dinamom.

Komentari 5

Avatar cluesblues
cluesblues
20:38 18.10.2009.

ma glavno da se stimcu javio i cestitao njegov prijatelj pekar nakon kaj se naguzio jajduku....dinamo si stvarno ne smije dopustit da gubi ovakve tekme, pogotovo protiv ajdukovih satelita u koji je medic pretvoril zagreb - treba u svaku tekmu uci maksimalno makar nam bodovi nisu bitni, jer ce se sad ovaj smrad od stimca preseravat do iduceg kola kad ce popusit novih pet komada....

VL
JM
ja-ma
20:12 18.10.2009.

Zašto Dinamo uvijek kiksa protiv nekih bezveznjaka sa začelja.Mislim da bi Jurčić trebao poraditi na pristupu igrača kod takvih tekmi jer mislim da se radi o potcjenjivanju.Ako nije to onda jedino obrazloženje može biti da je Mamić prodao tekme Sinovčiću i Štimcu.

VL
MA
maraton
20:19 18.10.2009.

Iako mi Štimac nije po guštu ka ćovik,bit ću realan i reć da bi Štimac uvik moga nadigrat Mamića pa ćak i HNS-u,jer je Mamić prirodno nadaren glupoćon i razmišlja pravocrtno,longitudinalno a Štimac je u nadmudrivanjima nedostižan.A i šta je \"Dinamo\" da ga \"Zagreb\" ne bi pobijedija?Onaj ko igra angažirano \"Dinamo\" se ne snalazi,svidilo se to nekome ili ne.

VL
Avatar zed12
zed12
20:41 18.10.2009.

Prodalo se , neka su i kladionice uzele malo novaca.

VL
Avatar maximus69
maximus69
07:10 19.10.2009.

Milsim da je ključno to što je jurčić slabo skakao uz aut liniju...ponašao se malo manje majmunski nego inače...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.