Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO KOVAČEVIĆ

Stigle su prekrasne vijesti iz Varaždina: HNL treneru se povukao karcinom, uskoro se vraća na klupu!

Varaždin: Mario Kovačević, bivši trener NK Varaždin
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
29.03.2024.
u 22:43

Nakon što je objavio vijest o teškoj bolesti uz Kovačeviča je stala cijela hrvatska javnost, a tribine Poljuda su ga pozdravile s ovacijama.

Stigle su sjajne vijesti koje će oduševiti hrvatsku sportsku javnost. Trener NK Varaždina, Mario Kovačević, u potpunosti se oporavio od zloćudnog tumora koji mu je dijagnosticiran na plućima. Odlične vijesti Kovačević je otkrio za Dnevnik Nove TV, te je najavio da se ubrzo vraća na klupu HNL prvoligaša.

- Prije dva dana sam bio na kontroli, doktori su rekli da je sve dobro, ide onako kako treba. Karcinom se povukao, čak je iznenađujuće dobro, makar sam ja vjerovao da će biti tako od prvog dana. Od svega je bilo najvažnije da sam došao na vrijeme, da smo otkrili na vrijeme. Doktori su odradili svoje vrhunski, a zadnje snimke su pokazale da sam čist, kako bi se reklo. Znao sam što je karcinom pluća, samo sam jednom otvorio i nisam više htio čitati. Onda sam opet pomislio, dobro, djeca su već velika, ali nisam htio negativno razmišljati. Znao sam da će biti dobro - rekao je Kovačević. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon što je objavio vijest o teškoj bolesti uz Kovačeviča je stala cijela hrvatska javnost, a tribine Poljuda su ga pozdravile s ovacijama.

- I sad mi trnci prođu. Ne znam je li itko takvu podršku doživio. Hvala svima od srca, svakome čovjeku koji mi je dao podršku. To mi je puno pomoglo da ovako bude - rekao je Kovačević. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar ToBi
ToBi
23:28 29.03.2024.

Prekrasna vijest!

Avatar Make my day
Make my day
06:54 30.03.2024.

Sretno momak

Avatar barba_arba
barba_arba
22:48 29.03.2024.

Zdrav čovik ima tisuću želja, bolestan samo jednu. Sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije