Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:
Povratak na članak

Prednost Aalborga je što igraju u izjednačenoj ligi, mi nismo te sreće

– Dovoljno o njima govori činjenica da su prvaci Danske, ispred Kopenhagena, Brondbyja – kaže trener Dinama.

Komentari 2

Avatar Django
Django
10:58 24.07.2014.

Meni se čini da Mamić ima nešto što skoro da više niti jedan trener u Hrvatskoj nema. Zdravi razum. Po čemu to zaključujem? Po činjenici da je uveo - pucački trening!! Kladim se da toga nije bilo niti kod Kruneka,, niti kod "profesora", niti kod Čačića. Jer se su se treninzi koncentrirali na "taktiku", "izdržljivost", "pravce kretanja", "transformacije" i ostale gluposti. Zato se cijela igra svodila na to da se sa loptom treba ušetati u gol jer će gol biti "samo logični završetak dobro odrađene taktike". Naravno, glupost. Jer je gol prije svega rezultat dobro izvedenog udarca! Drugo što primjećujem je veliki napredak u načinu dodavanja, vjerujem da se i to konačno trenira. Lopta biva direktno, a što je najvažnije, dovoljno jako udarena do suigrača. Prije smo uvijek gledali dodavanja kod kojih se lopta jedva kotrljala i trajalo je cijelu vječnost dok bi došla do drugog igrača. A često nije ni došla.

VL
Avatar franioprvi
franioprvi
10:38 24.07.2014.

Tamo triba zabit gol , pa cemo doma zavrsit posal

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.