Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao poraz hrvatske

Šprem: 'Jesu li bili umorni? Pa nisu došli na kupanje na Copacabanu, nego na prvenstvo'

Zagreb: Prvo okupljanje rukometne reprezentacije ove sezone
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/100
20.01.2024.
u 20:16

Pristup do početka nije bio dobar, ne može se živjeti na slavi protiv Španjolske smatra Jakov Gojun. Kazao je kako je ovo turnir, a ne jedna utakmica. Istaknuo je kako su golmani bili vrhunski, no predstava na terenu nije bila dobra.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine i drugog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu u Koelnu pretrpjela i drugi poraz izgubivši od Mađarske sa 26-29 (13-14).

Tim porazom izabranici Gorana Perkovca izgubili su izglede za plasman u polufinale. Ostali su peti na ljestvici sa samo jednim osvojenim bodom, dok je Mađarska skočila na drugo mjesto s četiri boda. Porar Hrvatske analizirali su bivši reprezentativci.

– Nisam vidio ni želju ni borbu, pojeo nas je pritisak. Govor tijela je bio katastrofalan. Sve im je prolazilo, a mi nismo bili pravi – započeo je Jakov Gojun analizu u RTL-ovom studiju.

Nadovezao se na to bivši reprezentativac Goran Šprem koji je kritizirao današnju predstavu Hrvatske.

GALERIJA:

Zagreb: Prvo okupljanje rukometne reprezentacije ove sezone
1/100

- Bili smo loši u svim segmentima. Stajali smo, nismo trčali. Sve dobro što smo radili smo prestali raditi, u drugom poluvremenu smo stali. Imali smo tri glupe greške, neka se nitko ne naljuti. To je juniorska greška, mi smo tri lopte bacili njima u ruke. Nekoncentracija. Ne bave se oni rukometom od jučer.

Pristup do početka nije bio dobar, ne može se živjeti na slavi protiv Španjolske smatra Jakov Gojun. Kazao je kako je ovo turnir, a ne jedna utakmica. Istaknuo je kako su golmani bili vrhunski, no predstava na terenu nije bila dobra.

– Nisu došli u Brazil na Copacabanu na kupanje, nego na prvenstvo, nema nikakvih izgovora o umoru – nadovezao se Šprem, a Gojun zaključio da su nam se Mađari nudili tijekom utakmice.

POVEZANI ČLANCI:

Nemojmo drvlje i kamenje, dodao je Šprem, nastavljajući kako danas nije bilo energije te da momčad nije bila u utakmici u cijelosti. Goju smatra da nemamo kvalitetu za polufinale.

– Imamo mladost i budućnost rukometa. No, ne možemo igrati ovako i izgubiti ovakvu utakmicu od Mađara koji nisu velika momčad – zaključio je.

Tin Lučin  i Filip Glavaš sa po pet golova bili su najefikasniji kod Hrvatske, dok Bence Imre predvodio Mađarsku sa sedam golova.

Na vrhu ove skupine je Francuska, koja je ranije u subotu svladala Island sa 39-32, koja ima maksimalnih šest bodova, Austrija je treća s tri, a Njmačka četvrta s dva boda uoči njihova međusobnog ogleda koji je na programu u 20.30 sati. Island je posljednji bez bodova. Hrvatska će svoj sljedeći nastup imati protiv Islanda u ponedjeljak, dok će u posljednjem kolu u srijedu igrati protiv Njemačke.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije