Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURADNJA MORH - HOO
Povratak na članak

Sportaši vojnici: Cernogoraz napokon dobio posao!

Svi mi novi moramo odslužiti dobrovoljni vojni rok od 14 dana u Požegi. Ugovor nam traje do kraja OI u Riju – rekla je Ana Zaninović

Komentari 3

Avatar Francek007
Francek007
19:23 05.03.2015.

Pa ak je bila sportska četa za vrijeme Domovinskog rata zašto ne bi bili vrhusnki sportaši u funkciji naše države. (y)

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
21:00 05.03.2015.

Pa sigurno bolji kandidati nego od većine. Pogotovo za policiju, kada se sjetim, za 6 mjeseci obuke postane pravi pravcati policajac. Tko će brinuti o našim sportašima ako ne vlastita država? Svojim ugledom i sportskom disciplinom sigurno mogu pridonjeti radu bilo koje državne službe. Nadam se da ovo neće biti iznimka, nego pravilo, zaslužili su!

VL
Avatar reference
reference
18:53 05.03.2015.

ovo ko nekad u JNA..i oni su imali te sportase vojnike. znam kad sam ja sluzio u novom sadu bila neka ceta sportasa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.