Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJU UZ KOCKASTE
Povratak na članak

Sponzori unatoč aferama ostaju uz HNS

– Za sponzore je HNS još uvijek isto što i reprezentacija, a ona ima odličnu reputaciju – objašnjava Damir Jugo.

Komentari 5

SA
santos008
12:08 21.12.2011.

Ludi pametni ,nece napustiti jednu profitabilnu organizaciju da bi reklamirali Linicev \'\'3 Maj\'\'

VL
VO
vojvo
18:12 21.12.2011.

pitajte hajduk i malešu da li su njima ostali sponzori koliko je meni poznati svi bježe od udbaškog kluba

VL
KU
kuukuuleelee
21:23 21.12.2011.

krešimir macan, poznati suncokret \"stručnjak\" za marketing !!! čiji ?

VL
BZ
Branko Zajec
22:13 21.12.2011.

Samo blesavi Hrvati su stručnjaci uništiti sve što kod nas valja. Zato imamo ekipu novinara, koji razmišljaju sa nečim drugim, a ne mozgom, pa uz veliko zadovoljstvo svijetu lansiraju svoje istine. Pljuju nas gdje god stignu, radi svojih prizemnih pogleda, jer su ljubomorni ili navijači onih lošijih klubova. Zato je Evropa, zatrpana jeftinim pričama o lošem Savezu, koji ima svoju reprezentaciju na osmom mjestu na svijetu! To mogu samo Hrvatine uskih pogleda i mržnjom zatrovanog mozga.

VL
SV
sven222
23:38 21.12.2011.

a zašto bi Agrokor bježao od HNS...slični su oni...ni Agrokor ne plaća svoje radnike pošteno....našla se braća po nepoštenju.. vojo,dinamo je imao sponzore pod moranje...sva gradska poduzeća su sponzorirala dinamo...a što se imaju monopolisti reklamirati...jedino kod nas...zašto misliš da su u tolikom gubitku i još mamić ide da ih tuži što do kraja nisu dali novce a oni nemaju za plaće svojim radnicima...zemljo otvori se!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.