Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENRIQUE SAVJETUJE:

Španjolski izbornik: Nek' se igrači seksaju koliko žele prije utakmice, ali na orgijama podvlačim crtu

Reuters/Instagram
25.11.2022.
u 11:30

Sudeći po rezultatu, ono što Španjolac preporuča igračima noć prije, oni čine dan poslije svojim protivnicima na terenu. Ostaje vidjeti hoće li i ostali izbornici koristiti taj recept.

Nećemo pogriješiti ako kažemo da je Španjolska nogometna velesila. Zemlja s jednom od najjačih liga svijeta konstanta je i u reprezentativnom smislu. Ipak, za razliku od Brazilaca, Argentinaca i Francuza, Španjolci su na ovo Svjetsko prvenstvo u Kataru došli bez ikakvog pritiska i povećala da "moraju" osvojiti ili da su prvi favoriti.

No, Furija je otvorila svoju skupinu u stilu s najvećom pobjedom nacionalne vrste na SP-ovima utrpavši, treba reći, slabašnoj Kostariki čak sedam komada (7:0). 

Ne čudi stoga što je izbornik Luis Enrique bio i više nego opušten kada je odgovarao na pitanja navijača reprezentacije putem Twitcha, što je rijetkost među izbornicima.

Također, pitanja nisu imala filtera pa su došla i ona intimnija, no Enrique se nije libio odgovoriti niti na pitanje dopušta li igračima seks noć prije utakmice jer jedni vjeruju da to daje snagu, a drugi da iscrpljuje.

- Ne smeta mi što se igrači seksaju noć prije utakmica, smiješno je zabraniti im to, ali podvlačim crtu na orgijama. Ako ste na orgiji noć prije utakmice, to očito nije idealno, ali kad sam bio trener u klubu, igrači su kod kuće noć prije utakmice i to me uopće ne zabrinjava - kazao je Enrique.

Zatim je i nastavio u sličnom tonu.

- Ako je to nešto što rade onda je to zato što to trebaju i žele. Ali ponavljam zdravorazumski! Svatko sa svojim partnerom. To je normalno. Kad sam bio igrač, ako sam bio kod kuće prije utakmice, sa svojom ženom, dobro, radili smo što smo morali - nastavio je španjolski izbornik koji, kad kaže da je reprezentacija obitelj, misli i doslovno jer trenira i svog potencijalnog zeta.

Naime, Ferran Torres u vezi je s njegovom kćerkom Sirom Martinez, a igrač Barcelone kazao je kako zna postaviti granicu privatnog i profesionalnog odnosa.

- Mislim da trener i ja znamo razlikovati kada je to obitelj, a kada smo u profesionalnom odnosu. Ponašamo se prirodno i dobro se slažemo. Ne postoji nikakav pritisak - rekao je nogometaš kojemu je Enrique ukazao povjerenje iako nije baš upisao neke očaravajuće trenutke u Barceloni.

Izbornik Furije u šali je odgovorio i na to pitanje kada su ga pitali hoće li Torres startati protiv Kostarike.

- To je vrlo lako, Ferran Torres će startati, inače će moja kći krenuti za mnom i otkinuti mi glavu - rekao je na pressici te nasmijao sve.

Sudeći po rezultatu, ono što Španjolac preporuča igračima noć prije, oni čine dan poslije svojim protivnicima na terenu. Ostaje vidjeti hoće li i ostali izbornici koristiti taj recept.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Naša najvatrenija navijačica Ivana Knöll ponovo poharala svjetske medije: 'Prvi dekolte Mundijala'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije