Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurobasket
Povratak na članak

Španjolska u finalu bolja od Francuske 98:85

Košarkaška reprezentacija Španjolske obranila je naslov prvaka Europe, titulu osvojenu u Poljskoj 2009. godine obranila je pobjedom 98:85 nad Francuskom.

Komentari 10

OB
-obrisani-
22:36 18.09.2011.

Španija prvak Evrope u košarci. Srbija prvak Evrope u odbojci. NATO U BLATO 0,6s pred kraj.

VL
TH
thekurcula
23:13 18.09.2011.

Baš htedoh i ja da napišem da nije lepo što nećete ni da pomenete da je Srbija osvojila evropsko prvenstvo u odbojci. Ne zbog Srbije nego zbog vas nije lepo. Mučite sebe nepotrebnom pakošću umesto da se radujete svakoj pobedi Srbije kao da je pobedila i Hrvatska. Pokušajte i videćete da će vam se mentalno zdravlje naglo popraviti.

VL
MA
Majur
08:14 19.09.2011.

Koji ste vi jadnici sa istoka....tema je kosarkasko finale..alooooo,kooosaaarkaaa!!!!!Nismo mi Hrvati krivi sto ste vi srbi bili losi(kao i mi) na turniru...a vase mentalno stanje ce se(ako uopce)popraviti kad necete \"morati\" doci na forum i vikati srbija na svakom clanku....jadnici....

VL
BA
Bane
08:27 19.09.2011.

stvarno ste jadni da jadniji nemozete biti,nigde nema da je SRBIJA prvak evrope u odbojci,mozete samo da puknete od muke jer je to vasa sramota,u srpskim novinama bude i kada neki pacer od NOGOMETASA postigne gol u evropi a kamoli kada neko osvoji titulu u bilo kom sporyu,stidite se pacenici

VL
TH
thekurcula
08:57 19.09.2011.

19.09.2011. u 08:14h majur je napisao/la: Koji ste vi jadnici sa istoka....tema je kosarkasko finale. ____________ Pa gde da ostavim komentar na tekst kojeg nema? Činjenica je da VL ni jednim slovom ne pominje da je Srbija prvak Evrope uu odbojci. Da je bilo ko drugi pobedio makar bi doneli kratku vest. I ko je onda jadnik?

VL
MA
Majur
09:09 19.09.2011.

@thekurcula Cuj,svakog koga imalo sport zanima,zna da je srbija pobijedila u odbojci jucer...vijest ce bit ako ne odmah onda poslije,ali nije u tome problem.Problem je da ti ili tvoji gedze dan i noc cekaju nekakve vijesti(lose za nas-automatski dobre zaza vas)da dodju na forum i lijece svoje komplekse od kojih frcaju hormoni do plafona...to sto ste nesto osvojili ne znaci da je nama vazno,a vama je vazno da se stavi na vijesti da mozete...komentirati,aha...u stilu pljuvanjaa,podbadanja,vrijedjanja...i tko je sad tu jadan?!?!P:s.Odoh na posao,a vi cekajte kod monitora vijest da napisete kom.-terapiju....

VL
TH
thekurcula
09:18 19.09.2011.

To se zove klasična zamena teza. VL ne objavi ni slova o tome da je Srbija prvak Evrope u odbojci a ti kažeš da Srbi vise na hrvatskim portalima i nabijaju na nos za hrvatsku loše vesti! Znači, za vas je osvajanje prvenstva Evrope loša vest? I još pokušavaš da nas vređaš i zoveš nas gedžama. I onda još kažeš da smo jadni. A ja u svemu tome tome vidim samo vašu pakost. I dokle god budete takvi neće vam biti bolje.

VL
SA
santorini31
09:44 19.09.2011.

Srbija prvak Evrope u odbojci!!! A jel ste culi vi uopste braco Hrvati za sport koji se zove odbojka??? hahaha

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
10:08 19.09.2011.

Boli me za Srbiju.Skinite se više.

VL
TH
thekurcula
11:59 19.09.2011.

Da je bar tako. Da se radi bar o tome da ste potpuno nezainteresovani šta se radi, i šta se događa u Srbiji, bilo bi bolje nego ovo. U tom biste slučaju objavili na sportskim stranicama vest da je bilo i evrospko prvenstvo u odbojci i da je, iako vama svejedno ko, pobedila Srbija, vaš istočni komšija. Međutim vi ne objavite ništa a to nije moguće ako vam svejedno. To je moguće samo ako pucati od zavisti i mržnje. I zaista vam kažem, dokle god neka pobeda Srbije nije i za vas vest, značajnija nego da je Španija, recimo, osvojila prvenstvo u košarci, neće se moći smatrati da ste normalna zemlja, jer Srbija je vama, uz BiH, najbliža zemlja, čak ne ni inostranstvo. Govorimo istim jezikom, imamo zajedničku kulturu i istoriju, i neće moći da vas nije briga za nas!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.