Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuker napisao predgovor

Španjolci u Zagrebu predstavljaju knjigu o Luki Modriću

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/5
07.11.2016.
u 15:24

Knjiga će biti predstavljena u utorak u 17 sati u paviljonu 6 zagrebačkog sajma knjiga Interliber.

Španjolski novinari Vicente Azpitarte i José Manuel Puertas predstavit će u utorak u Zagrebu  knjigu “Luka Modrić: Sin rata” koja govori o putu hrvatskog nogometaša od izbjeglištva do najtrofejnijeg kluba na svijetu Real Madrida.

Autori su knjigu u ožujku predstavili u Madridu, a prošlu srijedu i u Zadru iz čijeg je zaleđa kapetan hrvatske reprezentacije.

“Oba predstavljanja bila su uspješna, izazvala su veliki interes, nadamo se da će tako biti i u Zagrebu”, rekao je Hini Azpitarte. “Ovo je knjiga o primjeru kako se u životu može nadmašiti samog sebe. Modrić je unatoč nižem rastu morao dokazati da može biti uspješan nogometaš”.

Azpitarte i njegov kolega Puertas radili su na knjizi, koja ima 208 stranica,  od kraja 2014. godine i u njoj o Modriću govore njegove kolege, treneri i  novinari , a  predgovor je napisao  predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Knjiga će biti predstavljena u 17 sati u paviljonu 6 zagrebačkog sajma knjiga Interliber.

Komentara 1

Avatar nula
nula
16:20 07.11.2016.

Clanak nije o Sukeru, nego o Modricu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije