Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispaljuju otrovne strelice

Španjolci pronašli razlog poraza od Hrvatske: 'Nitko u svlačionici to ne može objasniti...'

Hrvatska - Španjolska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
25.01.2017.
u 11:03

Brojni španjolski mediji tvrde kako su Danci ''navlačili'' za Hrvatsku, a s time se slažu i navijači

Hrvatska je sjajnom igrom uzvratila Španjolskoj za prošlogodišnji poraz u polufinalu Europskog prvenstva zaustavivši je u četvrtfinalnom ogledu u Montpellieru (30:29). Dramatična završnica pripala je Babićevim izabranicima koji danas slave za razliku od suparnika koji su pak za poraz okrivili danske suce – Martina Gjedinga i Madsa Hansena.

Brojni španjolski mediji tvrde kako su Danci ''navlačili'' za Hrvatsku, a s time se slažu i navijači.

– Rijetki su sportovi kao rukomet koji toliko ovise o subjektivnim kriterijima. Za neke je to pasivna igra, a za druge nastavak napada. Za neke suce može biti sedmerac i isključenje, a za druge samo deveterac – napisala je Marca dok je Mundo Deportivo dodao kako je Štrlek trebao biti isključen pri rezultatu 28:28.

Španjolski reprezentativac Gedeon Guardiola također nije štedio suce.

– Nitko u svlačionici ne može objasniti tretman kakav smo dobili od sudaca – kazao je razočarano.

Komentara 13

GE
genex
11:27 25.01.2017.

da, španjolci imaju pravo.danci su za njih dosudilo samo 3 sedmerca a za nas 1.naši 8 minuta isključenja,oni 2 minute. bolje im je da se pokriju ušima i sportski čestitaju. iznad svih HRVATSKA!!

Avatar Cat
Cat
11:18 25.01.2017.

Ko gubi ima se pravo ljutiti.

UN
una1
14:17 25.01.2017.

Naši dečki su bili bolji, i tu je kraj priče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije