Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje Alžircu

Soudani dobio desetku! Dinamov igrač u momčadi kola EL-a

El Soudani
Goran Stanzl/PIXSELL
19.09.2014.
u 14:18

U društvu najboljih našli su se Howard i Coleman iz Evertona, Belhanda iz Dinamo Kijeva, a ocjenu 10 dobili su PAOK-ov Athanasiadis, Steauini Keseru i Sanmartean

Alžirski reprezentativac El Arbi Hilal Soudani imao je večer iz snova zabivši hat-trick u Dinamovoj uvjerljivoj 5:1 pobjedi nad Astrom na otvaranju Europske lige. Ofenzivac modrih nedvojbeno je bio najbolji pojedinac na terenu, a prepoznao je to i Whoscored.com.

Poznati portal za nogometnu statistiku uvrstio je Alžirca u najboljih 11 prvog kola Europske lige ocijenivši njegov nastup maksimalnom 'desetkom'. 

U društvu najboljih našli su se Howard i Coleman iz Evertona, Belhanda iz Dinamo Kijeva, a ocjenu 10 dobili su PAOK-ov Athanasiadis, Steauini Keseru i Sanmartean.

A u momčad kola uvrstio ga je i Goal.com. Evo kako izgleda njihova momčad:

Na golu je Eiji Kawashima, koji je zaustavio napade Riječana u pobjedi Standard Liegea 2:0. Posljednju liniju čine s desna na lijevo Danilo D'Ambrosio, koji je donio Interu 1:0 pobjedu nad Dnjiprom, Laurent Ciman, koji je zabio prvi gol Rijeci te Jan Lecjaks, koji se također našao među strijelcima zabivši za Young Boys u 5:0 slavlju nad Slovanom.

Seamus Coleman iz Evertona dobio je mjesto u veznom redu zajedno s Alexandruom Chipcuijem, koji je ostvario tri asistencije u 6:0 pobjedi Steaue nad Aalborgom. Tu je još Dries Mertens, koji je zabio dva gola u 3:1 pobjedi Napolija nad Spartom. Sjajan je bio i Razvan Rat s tri asistencije u PAOK-ovu 'gaženju' Dinamo Minska 6:1.

>>Soudanijevu detaljnu statistiku možete pogledati na Goal.comu.

>>Soudani prvi nakon Vlaovića koji je zabio hat-trick u Europi

Komentara 5

GI
gismund
14:53 19.09.2014.

ovakav klasni igrač poput soudanija odavno nije bio u maksimiru, još od eduarda da silve! nadajmo se da će ostati još bar 2-3 godine i da neće biti prodan za sitniš (ispod 10 mil. EUR)

DU
Deleted user
18:58 19.09.2014.

U momčad kola bi ja stavio ono Minjona i diskastinga hihihi,kak se papaju. Dinamo je odličan i tek ga čekaju pravi uspjesi. Uspjeh je bio dovesti takvog igrača za takve novce.

Avatar cluesblues
cluesblues
21:14 19.09.2014.

….a jos kad se vrati fernandes koji je do loma noge po meni cak bio i bolji od soudanija, uz kilera henriqueza, sjajnog copa i sve boljeg wilsona ( a ne treba zaboravit ni malog pjacu koji ce tekar stasat u pravog igraca) to ce bit strasan napad koji pruza raznorazne kombinacije i takticke varijante…samo da ima ko dat pravi zadnji pas i bit ce golova ko kise ove sezone...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije