Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMACEUTI PO POBJEDU

'Sopiću i Ferenčini neće pomoći to što nas znaju!'

Srebrenko Posavec
Marko Prpic/Večernji list
07.11.2009.
u 12:52

- Nema razloga mijenjati početnu jedanaestoricu koja je ostvarila vrijednu pobjedu u Rijeci - naglašava trener Slavena Zlatko Dalić.

Pobjedom na Kantridi Slaven Belupo napravio je važan korak prema vrhu prvoligaške ljestvice i s velikim nestrpljenjem dočekuje današnji ogled sa zagrebačkom Lokomotivom na koprivničkom stadionu.

Farmaceuti ne dvoje da su favoriti susreta i očekuju tri nova boda kojima bi se potpuno približili momčadima koje konkuriraju za najviši plasman.

U sastavu farmaceuta koji je svladao u gostima Rijeku najvjerojatnije neće biti promjena, što nam je potvrdio i njihov trener Zlatko Dalić.

– Nema razloga mijenjati početnu jedanaestoricu, tako da će sa Zagrepčanima istrčati momčad koja je počela utakmicu na Kantridi. Današnji ogled s Lokomotivom za nas je najvažniji i očekujemo pobjedu kojom bismo nastavili uspješan niz. Iako će naši suparnici istrčati bez nekoliko standardnih igrača koji imaju žute kartone, moramo biti oprezni i pokazati da smo zasluženo u konkurenciji za visoki jesenski plasman. Od ozljede prsta na nozi posve se oporavio Mario Jurić, dok Mario Gregurina ima problema s trbušnim zidom, a Vedran Purić još je na poštedi zbog lakše prometne nezgode – kazao je Dalić.

Jedan od junaka iz ogleda s Rijekom, Srebrenko Posavec, slaže se s trenerom.

– Ništa drugo osim naše pobjede ne dolazi u obzir, jer igramo pred svojim navijačima i vjerujem da ćemo prikazati još jednu dobru igru, koja će nam donijeti nove bodove. Lokomotivu vodi naš bivši suigrač Roy Ferenčina, koji nam je svojedobno bio i pomoćni trener, a u njenoj momčadi igrat će i Željko Sopić, koji je također prije godinu i pol bio s nama i ostavio vrlo dobar trag. Obojica nas jako dobro poznaju, ali to im neće pomoći i bodovi će ostati u Koprivnici. Opet imamo dobru momčad, nanizali smo nekoliko pobjeda i cilj nam je jesensku utrku završiti u samom vrhu – zaključio je Posavec.

Koprivnica, Gradski stadion, 16 sati. Sudac: Davor Grizelj (Vinkovci).

Slaven Belupo (4-1-3-2): Pelin - Csizmadia, Kokalović, Rogulj, Maras - Nynkeu - Posavec, Papa, Delić - Vojnović, Poredski.

Pričuve: Rodić, Tepurić, Vručina, Poldrugač, Čaval, Šafarić, Jurić,

Trener: Zlatko Dalić.

Lokomotiva (4-2-3-1): Kelava - Vrsaljko, Cerovec, Herceg, Musa - Sopić, Maleš - Peko, Vila, Havojić - Bule.

Pričuve: Vidaković, Bajto, Pandža, Jelić, Boraš.

Trener: Roy Ferenčina.

pobjede u nizu ima koprivnička momčad, u prvenstvu su nanizali Istru 1961, Inter i Rijeku, a u Kupu su slavili također protiv Istre

Ključne riječi
dfs

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije