Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEKAN OVACIJAMA

Smrtno bolesnoj legendi ostvarila se životna želja: 'Plakao sam, ovo je bio moj san'

Friendly Match - Liverpool Legends v Ajax Legends
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/8
24.03.2024.
u 20:45

"Apsolutno predivno. Plakao sam, bilo je predivno. Sjediti na klupi Liverpoola bio je moj san. Cijeli sam život htio da se to dogodi. Ovo je bio prekrasan dan u svakom smislu", rekao je Šveđanin nakon susreta

Slavnom švedskom treneru Svenu-Goranu Erikssonu (75) ostvarila se velika želja. Prije dva mjeseca javnosti je otkrio da boluje od raka gušterače. Prema prognozama liječnika, preostaje mu tek godinu dana života. Također, kazao je kako su on i njegov otac bili navijači Liverpoola te da je oduvijek želio voditi "Redse".

Klub mu je odlučio ispuniti tu želju, a ove se subote ona konačno ostvarila. Kao dio trenerske ekipe vodio je veterane Anfielda protiv legendi Ajaxa u humanitarnoj utakmici. Susret je završio rezultatom 4:2 za englesku momčad. Strijelci su za bili Djibril Cisse, Fernando Torres, Nabil El-Zhar i Gregory Vignal.

VEZANI ČLANCI:

Legendarni stadion je Erikssona dočekao gromoglasnim ovacijama. "Apsolutno predivno. Plakao sam, bilo je predivno. Sjediti na klupi Liverpoola bio je moj san. Cijeli sam život htio da se to dogodi. Ovo je bio prekrasan dan u svakom smislu", rekao je Šveđanin nakon susreta.

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije