Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedostaje nam to
Povratak na članak

Goluža se mora ugledati na velike izbornike i početi analizirati suparnika

– Igrači su se sigurno dobro trgnuli i uvjeren sam da će već sljedeću utakmicu odigrati jako dobro – smatra Saračević

Komentari 18

Avatar white socks
white socks
21:00 27.01.2015.

Amooooooooo stručnjaci! Sve pohvale dok je išlo, najbolji izbornik, najbolji igrači; čim su se javili prvi problemi (koje su imale sve selekcije s Brazilcima) odmah su se javili stručnjaci.

VL
DU
Deleted user
22:47 27.01.2015.

Samo u Hrvatskoj imamo ovo kad ekipa pobjeđuje onda se traže pogreške, skandali s sve ono što bi moglo negativno utjecati na ekipu. Ipak na s ima više koji volimo Hrvatsku i držimo fige Goluži i našim igračima.

VL
Avatar white socks
white socks
20:56 27.01.2015.

Ja kao priznati (od samog sebe) stručnjsk za rukomet znsm da problem nije bio u napadu. I druge repke su imale isti problem, nije zgodno igrati protiv takve obrane. Problem je u tome što je obrana bila loša i to moramo popraviti.

VL
LU
lukateli1
10:11 28.01.2015.

Uvijek sam do sada branio Goluzu i moramo bit objektivni, rezultati su nam fantasticni svih ovih zadnjih 15-ak godina. I cetvrto mjesto je uspjeh, sad bih ga potpisao na ovom SP. Ali, budimo realni, Goluza ocigledno nije analizirao ni pripremio igrace za tekmu protiv Brazila! Nije mi jasno da ni sami igraci nisu pozitivno odreagirali na tu "glupu" obranu. Sa takvom obranom se obicno prima gol nakon desetak sekundi napada, nakon 2-3 ukrstanja, protrcavanja krila kroz prostor pivota i sl. Pa, da mi je neko prije rekao da Domagoj moze prodati desetak zivih lopti u desetak minuta, ruku bih stavio na panj da ne moze niti jednu! Ali, osramotili su se svi, i Goluza i igraci! Ali, to je iza nas. Idemo nakoljena i uzet Poljake. ne znam ni da li cu moci gledat, bojim se srcanog udara!

VL
PE
perfa57
18:50 27.01.2015.

Sama pamet.

VL
BL
blackstone
08:24 28.01.2015.

Imali smo mi velike wtručnjake koji su vodili repku pa smo bili 15 na svjetskom.dok nije došao lino i sada keta,repka se ustabilila i stalno smo u polufinalima.ne znam šta bi vi htjeli,svaki put zlato.imamo jedan klub i 4 milje stanovnika,pa pogledajte,njemačku,mađarsku,rumunjsku,rusiju,norvešku.tamo se ulaže 10 puta više u rukomet pa nemaju rezultate. Može netko ne voliti gobca i ketu,ali rezultate imaju. Di su rezultati u košarci,odbojci,hokeju ?

VL
DO
doktor1
19:29 27.01.2015.

Prije Goluže ima barem 4-5 stručnjaka koji bi daleko bolje vodili ekipu. Na žalost kao i sve u HRV prosjek prolazi.

VL
AL
Alauc
07:15 28.01.2015.

Mislim da Je Goluza najvece ogranicenje, a iza njega Gobac. To Je slika i stanja uopce u RH, raskorak igraca i najodgovornijih, Vlade i naroda nije nikad bio veci. Samo Bog I sto neki misle sreca, mogu pomoći protiv Poljaka. Tko Je u Moci molitve jaci, onI ili mi. Vidjet cemo uskoro, a svi, od novinara do svih bivsih igraca do svakog navijaca, TREBAJU harmonizirati svoje osjecaje i misljenja. Ponavljao sam puno puta na raznim mjestima, najvaznije Je postenje, zatim znanje, te sloga za uspjeh. Na Tom se pobjedilo u domovnskom ratu, a gubimo u gospodarstvu I politici

VL
KE
kentie
09:07 28.01.2015.

Ja ne razumijem zašto ti naši rukometni znalci i paraznalci vole reći da Brazilci igraju "divlju" obranu. Što to uopće znači? Po meni, Brazilci su otkriće prvenstva, jer biti sposoban da u jednoj utakmici igraš dvije tri vrste obrane upravo je fantastično i fenomenalno...jednom riječju možemo govoriti o tranziciji obrane i to je novina ovog prvenstva...osim toga pojavio se sustav jako duboke obrane 3+3 koji se lako transformira u 4+2 koju s btw. Španjolci "patentirali" na svjetskom u Tunisu i tom obranom nas "potukli" u finalu...tog se danas malo tko sjeća...a Goluža i mnoštvo europskih repki igra šablonizirane obrane koje i vrapci na krovu znaju i čitaju...zanimljivo nitko nije napisao osvrt na španjolsku repku, kak ona igra i koju obranu koristi, a po meni je nesporni favorit prvenstva...

VL
KE
kentie
09:14 28.01.2015.

A društvo sad kad već tupim i brijem, patentiratću na ovom mjestu svoju obranu vrlo duboku i opaku a zove se sustav 3+2+1...o čemu se radi? odostrag tri nebodera brzih nogu, u sredini dva igrača, dva vanjska srednje visine 190-200 cm, brzanci i napred super brzo krilo, koje jednostavno krade lopte i ide u supersoničnu kontru...dakle ta tzv. zona-pres obrana se igra duboko i široko na cijeloj polovici svog terena...

VL
C0
cos 01
10:30 28.01.2015.

E da barem imamo ljude koji bi ovako uspješno vodili ekonomiju . Što bi smo dali da smo na tom području osmi na svijetu. Ali mi smo takav narod da moramo pljuvati sve što zna i hoće. Što je svee proživio Niko Kovać ? A kad pogledaš ima nas za popuniti predgrađe jednog velikog grada.Ovo se može vidjeti još samo u Srbiji.

VL
GG
gr-ga1
11:16 28.01.2015.

Ja ipak mislim da je izbornik solo igrač i naša najslabija karika.

VL
A4
alfa 4c
13:59 28.01.2015.

Nikad nisam rekao da je on dobar izbornik,baš naprotiv. Kad je preuzeo reprezentaciju više nismo bili nikad niti u finalu,kamo li da osvijimo.E onda su nas poceli farbati sa ni sam neznam koliko imamo ulazaka u polufinala...Ovih dana citamo svugdje kako smo zapravo uspjesni koliko li samo imamo ulazaka u četvrtfinala?!?!?Ljudi,nas koji to pratimo ne mozete farbati.Što če sljedeće biti?Da slavimo svaki prolazak skupine???Slavko Goluza nije kvaliteta za nasu klupu i bok!!

VL
LA
Laura Anny
18:54 27.01.2015.

Tu se nema sto analizirati, poljaci imaju poljskog Hanse, sto hrvati nemaju, sto znaci dajte sve od sebe za tu pobjedu, meni je samo zao sto nisam u mogucnosti pratiti utakmicu.

VL
CA
Catalonia
18:05 27.01.2015.

Analizirao bi ih Keta samo kad bi znao.....zato mu ih Gobac analizira.a Keta samo govori ovaj ovaj ovaj....

VL
Avatar cartman82
cartman82
20:46 27.01.2015.

Za analizu treba imati pamet i strucnost. Ali kod naseg izbornika to nije slucaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.