Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDNICA U ISTANBULU
Povratak na članak

Slaven Bilić postao još omiljeniji: Spustio se među navijače i poveo navijanje

Okupljena masa razdragano je prihvatila pjesmu i slavlje je moglo početi

Komentari 7

DI
diskasting
11:57 27.02.2015.

Bravo biliću svaka čast! još dugo nećemo gledati ovakve scene u mojem dinamu , a kamoli da trener povede navijanje navijača, ma još dugo dinamo neće imati najvatrenije navijače ako će ih uopće više imati postat će klub bez navijača kao što već je i ubrzo će se ugasiti kao što je i u povijesti se već ugasio kad je bio d.d.!

VL
AN
Andreeejjj
19:37 27.02.2015.

Po neznam koji put je BILIĆ pokazao i dokazao da je daleko najbolji hrvatski nogometni trener!!! Intelektualac, stručnjak. ljudina a još jako skroman i nikoga ne vrijedja još manje blati, za razliku od večine bivših i sadašnjih polu-trenerčića!

VL
DI
diskasting
20:24 27.02.2015.

@KASALO baš i nisi najbolje upućen bezveze se brukaš svi već znaju ko je diskasting heheh jajduk ?? tipična spika mamićevaca za sve im je kriv jajduk dajte klipani maknite se od hajduka, kakav hajduk šta je to hajduk?

VL
DU
Deleted user
13:00 27.02.2015.

diskasting, dok će Vama i Vašim Hajdukovcima biti važnije da Dinamo padne a ne da se Hajduk digne taj Vaš Hajduk će gubiti od kojekakvih Goradila, prodavat će igrače za kiki-riki (ako uopće uspiju prodat) u neke klubove koje znamo samo iz kladioničarske ponude. Ja sam od rođenja Dinamovac, bio sam i blizak sam klubu bez obzira na vodstvo sa kojim se nisam uvijek u povijesti slagao, ali iskreno bi volio i jaki Hajduk gledati, i Osijek i Rijeku. Znam malo više od Vas, vjerujte mi uzrok ovog Hajduka koji Maloču nemože prodati u Tursku, nije u Mamiću i Zagrebu, uzrok je u SPLITU!!! Zar mislite da slučajno dozvoljavaju ulici da vodi politiku kluba? Imaju ih u šaci PA MORAJU!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.