Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO ME POVRIJEDILO'
Povratak na članak

Slaven Bilić otvorio dušu i priznao: Boli me kada se pogledam u zrcalo...

"Čemu smijeh? Hoće li me to učiniti hrabrim vođom? Ja sam vođa i vrlo sam hrabar, ali me poraz boli. To ne znači da sam izgubio vjeru ili odlučnost. Mogu to skriti, ali koja korist od toga?"

Komentari 5

Avatar gamice
gamice
16:31 30.09.2016.

HA HA HA samo se potvrdilo ono što stalno govorim. Slaven Bilić definitivno nije nikakav trener pa ni dobar. katastrofa sa vođenjem Hrvatske, pa kartastrofa kad se proda u Lokomotiv bio 12, pa katastrofa kad je priša u Bešiktaš-vodio cijelu sezonu pa nakraju bio treći, prošla godina je izuzetak sa WH što se potvrdilo da je loš trener sadašnjim reziltatima...jadno!

VL
NE
Nemanadimak
17:14 30.09.2016.

Steta sto je krenilo nizbrdo. Morao bi poraditi malo da konstantno moze odrzavati kvalitetu. Vjerojatno je prosle sezone isforsirao igrace i uspjeo je iz njih na duhovnoj osnovi izvuci maximum ali ove sezone kada se ,vratilo na normalu pali su jako. Payet i ostali se uobrazili, morao je prodati Payeta i jos par igraca i osvjeziti momcad sa svjezim igracima koji bi doveli novu snagu i konkurenciju postojecim igracima. Ovako su se opustili i desilo se sto se desilo.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:37 30.09.2016.

Slaven Bilić otvorio dušu i priznao: Boli me kada se pogledam u zrcalo i vidim domoljubnog jadranskog balkanca kojega u Londonu ljudi smatraju sa Sirca, Turčina, Egipčanina ili pakistanca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.