Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West Ham
Povratak na članak

Slaven Bilić: Moja smjena? To je vrlo legitimno pitanje, ali...

Razočaran sam, osjećam se frustrirano i poniženo i moram biti pošten pa se ispričati navijačima, klubu i svima kojima West Ham nešto znači jer ovo je stvarno loše – rekao je naš trener

Komentari 2

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
19:17 05.12.2016.

Slaven Bilić: Moja smjena? To je vrlo legitimno pitanje vremena i sledečeg tjedna ako doživimo novi fijasko i poraz.

VL
FR
fredyooo
15:01 05.12.2016.

Bilić je bio vrlo samokritičan. – Razočaran sam, osjećam se frustrirano i poniženo i moram biti pošten pa se ispričati navijačima, klubu i svima kojima West Ham nešto znači jer ovo je stvarno loše – rekao je naš trener.A ja ja velim da niti u jednom slovu te misli nema samokritike, niti jedna riječ tu nije samokritična, dapače tu se osijeća osuđivanje onih zbog kojih se on osjeća poniženo, samo vi branite luzera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.