Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video
Povratak na članak

Bilić je ljutit, ali ni izbliza kao navijač koji je njemu i upravi očitao bukvicu!

I bez europskih dvoboja mat će puno posla u Premiershipu. Treba nadmašiti prošlogodišnji plasman i uigrati nove igrače. Nakon prva dva kola, West Ham ima tri boda, pobjedu nad Bournemouthom (1:0) te poraz od Chelseaja (2:1), a sutra ga čeka gostovanje na Etihadu i prvenstveni susret s Manchester Cityjem.

Komentari 5

ED
europski dinamo
14:41 27.08.2016.

Razlika izmedu velikih i malih klubova..jedan Dinamo 10 godina zaredom igra grupnu fazu eurokupova dok mali West Ham 2 godine redom gubi u kvalifikacijama.

VL
Avatar KIopp
KIopp
16:06 27.08.2016.

Heheheaheheahs!

VL
SE
seljacinaxxx
19:13 27.08.2016.

zato mu nisu ni dali ugovor nego na godinu dana jer su znali da je blefer koji se slepa uz payeta a novo produzenje ce dobiti malo sutra

VL
ZA
!zagreb!
14:08 27.08.2016.

Bilić je vrhunski trener. Navijač nije u pravu. Astra je jedan od najjačih klubova u Europi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.