Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta
Povratak na članak

Bilić podržao kolegu i ovom izjavom oduševio Engleze: "Slaven je gospodin"

– Težak je život trenera, teško se nositi s pritiskom, a imaš ga praktički sa svih strana

Komentari 8

BA
balic
12:12 05.10.2015.

Bilic je bio i ostao gospodin ..!

VL
BA
Bailey
12:35 05.10.2015.

Bilić je prije svega gospodin, a onda sportaš, nogometaš,pravnik, trener, gitarist..... Uz Bobana, Rudića, Kljaića, Repeše ... primjer kakav trebaš biti na terenu kao i izvan njega !!!

VL
BL
bambo.laja
15:40 05.10.2015.

Jedino našim žabarima iz močvare Bilić nije bio dobar.

VL
LI
Lisabon
14:59 05.10.2015.

I ja bi glumio gospodina da zaradjujem 2 milje eura netto po sezoni.I jadan Advocat koji je otjeran sa 4 mio eura po sezoni.I jos su mu morali platiti odstetu za prijevremeni raskid ugovora.A inace je covjek od zadnjih 3 ekipe koje je trenirao dobio nogu.Dakle Bilicu ne trtljaj nego radi svoj posao.Ako mislis da ces odraditi svoj ugovor do kraja ,varas se.Sjeti se ovih rijeci kad budu te otjerali iz WH-a.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:40 05.10.2015.

Jel to netko iz V.L. gaji posebne simpatije prema Biliću ili se meni samo čini ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.